Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4951385 www.bgdnes.bg

Война между автокрадците

Бомбата, която вдигна във въздуха колата на MMА боеца Мартин Антов, ще отключи истинска война между автокрадците за преразпределение на територии в София, предполагат разследващи. Те очакват нови взривове, а не изключват и да се стигне до стрелба.

Бомбата бе заложена в паркираната край лукс комплекса "Макси" "Шкода Октавия" с кюстендилска регистрация, която ползвал Антов. Според ченгета тя не е била предназначена да убива, а е била официално предупреждение към ММА боеца, който бе един от разследваните след спецоперацията "Килърите 2". Работи се по няколко версии, откъде идва заплахата. Най-вероятната била, че става дума за своеобразен жълт картон от столични босове в автокражбите да не се пипа в чужди територии. Взривът стана малко след като почти цялата автомафия на София се оказа на свобода. Последен от ареста излезе соченият за най-голям сред големите Светослав Лъвицата. Така зад решетките останаха само Асен Колев-Хастара и Ярослав Димитров-Яро, който бе върнат там шест часа след като съдът го пусна по друго обвинение.
Самият Антов, който е бивш шофьор на Антон Петров-Хамстера, отдавна влиза в кримисводките. След последното му задържане покрай „Килърите“ на Вальо Бореца и излизане на свобода той продължил да се издига в ъндърграунда. Според прокуратурата преди това той влязъл в бизнеса с проститутки покрай Хамстера. Дълго време помагал на Антон Петров и подчинения му Мистър България 2003 Мирослав Йончев, а междувременно се включил и в групата за мокри поръчки „Килърите 2“.
Правилата диктували Антон Петров-Хамстера и шофьорът му Цвятко Цветков. Жриците били предлагани от „Ем Ай агенция“ ЕООД, чиято официална дейност била организиране на модни ревюта. Това обаче бил само параван за предоставяне на ласки срещу заплащане. Сред клиентите е имало известни хора, бизнесмени и телевизионери. Елитните красавици изкарвали по 600 лв. на час у нас и 50 евро за 20 минути секс в чужбина, сочат данните на разследващите.
След грозен скандал Антов изхвърчал от бандата. Той се скарал с моделката Ралица Тодорова, която стана Мисис България Свят 2008. Щом научил, Хамстера побеснял. Той държал в организацията му всичко да върви гладко, а проблемите да се решават тихомълком. За скандала обаче се разчуло и това накарало шефовете да се лишат от Антов. Те не искали из престъпните среди да се говори, че подопечните им се карат и имат неразбирателства. От този момент Ралица заела мястото на Антов и се превърнала в Маман. ММА боецът през цялото време се прехранвал с незаконни дейности, но след като се разделил с групата на Хамстера, навлязъл в стихията си. Той се присъединил към групата на Валентин Янев - Вальо Бореца. Там вече бил един от тарторите заедно с Бореца.
След разбиването на свирепата банда Антов се забъркал и с кражбите на луксозни автомобили. Бомбата обаче може би ще го откаже да се занимава с този бизнес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама