Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4957314 www.bgdnes.bg

Побоища, отвличания на студенти, отровни комари. Ето го университета на ада!

След поредица отвличания, побой, нашествие на насекоми и епидемия студенти провъзгласиха университета си за прокълнат.
Вузът във Веракрус, Мексико, е обявен за най-ужасяващото място за последните два месеца. Всичко започва, когато маскирани бандити нападат студенти по време на рожден ден. Те нахълтват неканени на тържеството, въоръжени с мачете и бухалки. Няколко момичета и момчета са вкарани в болница от бруталния бой, който им е нанесен. След тази кървава атака започват редица криминални престъпления.

Безследно изчезнали са 5 души. Над двадесет са отвлечените, а само 16 от тях са върнати живи и здрави при семействата им. Черната статистика продължава с нападението на тропически комари. Над 250 студенти и преподаватели са заразени от инсектите с болестта чикунгуня, симптомите на която наподобяват артрит.
Според Карлос Ланда, студент в университета, всичко това е с цел сплашване.
"Рожденикът говореше открито срещу администрацията на кампуса, а те знаят точно как да го накарат да млъкне" - разкава Карлос.
Смелият студент разкри пред местни медии, че всички случаи на отвличания и заплахи са към активисти от учебното заведение. Заради черната статистика от последните месеци огромна част от младежите няма да прекрачат прага на прокълнатия си университет тази учебна година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама