Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/4957400 www.bgdnes.bg

Любо Пенев сам на рождения си ден

Любослав Пенев остана сам и забравен на 49-ия си рожден ден, разбра "България Днес". Бившият селекционер празнува в последния ден от август в тесен семеен кръг. Чичовото не получи поздрав от нито един от доскорошните си приятели от Четвъртите в света. Мнозина от тях не искат и да чуят за него след скандалите, с които Любо напусна поста си начело на националите преди малко повече от година.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Тогава бившият нападател на "Валенсия" и "Атлетико" (Мадрид) се изпокара с някои от най-близките си хора във футбола през годините. Сред тях бяха президентът на БФС Борислав Михайлов, Емил Костадинов и Йордан Лечков. Като последните двама отнесоха доста обиди от Чичовото, но и те не му останаха длъжни. Най-голямата му кавга беше с члена на Изпълкома и собственик на "Лудогорец" Кирил Домусчиев. Двамата си размениха доста грозни реплики през медиите.
Ето защо не е учудващо, че сайтът на футболния съюз някак "забрави" да поздрави легендарния играч на 31 август. Практика на хората от централата е да качват честитки към всички именити бивши футболисти и деятели за рождения им ден.
"България Днес" научи и че никой от засегнатите от Пенев бивши негови колеги не му е звъннал да го поздрави. Това доста е огорчило бившия нападател. Все пак не го забравил най-близкият му човек във футбола Христо Стоичков, който му се обадил от Америка.

Любо прекарал деня кротко. Първо направил традиционното си посещение в "Царско село", а вечерта празнувал в компанията на половинката си Кристина и двамата си синове Любо-младши, който е от Даниела Серданова, и Никалъс от настоящата му жена. Минал да го уважи и чичо му - Димитър.

Както е известно, в момента Пенев, който има сериозни финансови проблеми в последните години, е безработен. След като бе уволнен от поста национален селекционер, за кратко се върна начело на ЦСКА в края на миналия сезон. Договорът му обаче бе само до края на шампионата и той си тръгна веднага след като стана ясно, че "червените" остават без лиценз.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама