Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5147798 www.bgdnes.bg

Гери-Никол не ходи на училище

След скандалния видеоклип певицата не ходи на даскало, с армия от адвокати чака СЕМ

Без диплома за средно образование ще остане новоизгрялата певица Гери-Никол.
17-годишната мацка, която изгря миналата година в музикалното състезание "Х фактор", е закъсала яко с учебния материал. Това разкриха нейни познати пред "България Днес", пожелали да запазят анонимността си.


Гери-Никол, която бързо натрупа популярност през последната година, е ученичка в частна езикова гимназия в родния й град Варна.

Реклама


За да се отдаде изцяло на музикалния шоубизнес, блондинката е преминала на индивидуален план на обучение и почти не ходи на училище. За да премине успешно в следващ клас, Гери трябва да положи изпити от всички задължителни предмети, включени в учебната програма. Постоянните медийни изяви и концерти обаче пречат на младата звезда да се концентрира над уроците и по думите на нейни дружки ексцентричната тийнейджърка ще срещне сериозни трудности, докато успее да завърши.


Проблемите на Гери-Никол в даскало не са единственото, стоварило се на главата на невръстната мадама. Най-новият видеоклип на певицата към песента "Момиче като мен" разбуни духовете само за ден. Въпреки че за отрицателно кратко време клипът събра над 300 хил. гледания, а към днешна дата са 1,3 млн., критиките не се забавиха. Визията на Гери-Никол в клипа не се хареса на множеството заради разголеното облекло и дръзкото поведение.


Разкрепостеното държание на 17-годишната Гери, която кърши фигура, обута в мрежести чорапи и боди, накара много музикални критици и разтревожени майки да се вдигнат на протест срещу звездата.


"Дано никое момиче да не е като теб, защото иначе цяла България ще се срине за секунди..." - бунтуват се антифеновете.


Държавната агенцията за закрила на детето (ДАЗД) пък поиска от медийния регулатор – СЕМ, да прецени дали съдържанието на клипа е вредно за психичното и нравственото развитие както на непълнолетната изпълнителка, така и на детската аудитория.


Георги Лозанов заяви, че по степен на провокативност има много по-дръзки песни и видеа, но в случая причината да се появи този казус с новата песен на Гери-Никол е поведението и визията на момиче, което е непълнолетно.

Реклама


Ако СЕМ прецени, че комисията за защита на детето имат право в позицията си, регулаторът може да санкционира песента, но не и да я спре, особено в интернет пространството.


С типичното самочувствие на звезда Гери-Никол не се забави да отвърне на удара.
"Мерси за рекламата на СЕМ и Държавната агенция за закрила на детето. Направихте ми същата реклама, каквато преди време на "Видимо доволни" - заяви тя, напомняйки случая от миналото лято, когато хитовото парче на рапъра Криско и Мария Илиева също бе погнато от Гого Лозанов и дори свалено от ефир.


Пред "България Днес" пиарът на певицата заяви, че адвокатите на Гери вече разглеждат случая и са готови да бранят със зъби и нокти изпълнителката.
"Тя няма за какво да се тревожи, защото има подкрепата на всички, включително и на родителите си. Нейните адвокати са в готовност и чакаме да видим дали въобще нещо ще се случи" - коментира пиарката на певицата.


Както "България Днес" първи писа, бащата на Гери е мастит адвокат в морската столица, който няма да позволи нищо да застане на пътя на щерка му.
Без притеснения за бъдещето на протежето си е и продуцентът на ученичката Криско. Според него и екипа му многото шум около видеоклипа е грандиозна реклама за Гери-Никол и ще й донесе още повече слава.


"Няма за какво да се тревожим. Факт е, че се пускат в българския ефир много по-скандални клипове, с много по-скандални текстове от този на Гери. Винаги обаче нещо около нас се случва, винаги нас забелязват и това е показателно, че сме интересни и правим хитови продукти" - коментират продуцентите на певицата.

Ина ИЛИЕВА

Реклама
Реклама
Реклама