Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5291056 www.bgdnes.bg

13 години и 4 месеца за извратеняк, изнасилвал системно 13-годишната си дъщеря

36-годишен извратеняк от плевенско село бе осъден на 13 години и 4 месеца строг затвор, затова че на 4 пъти изнасилил родната си дъщеря. Апелативния съд в Търново е признал за виновен Златко Ц. за гнусните деяния, извършени в периода 15 февруари - 2 април 2015 г. Той започнал да посяга сексуално на момичето, когато било още 13-годишно.

Бащата демонстрирал изключителна привързаност към дъщеря си и я водел със себе си на кафе, гости и разходки, докато жена му се грижела за по-малкото им дете на 2 години и ходела на работа. Така, след като празнували Трифон Зарезан, педофилът завлякъл дъщеря си в храстите и я принудил да прави секс с него, след като опрял нож в гърлото й и заплашил, че ще избие цялото семейство, ако се дърпа. Посегателствата продължили и при други случаи, в които Златко оставал насаме с момичето. Родителят заплашвал дъщеря си, че ще я пребие, ако каже на някого. Накрая тя се оплакала на леля си и заедно съобщили в полицията. Извратенякът бил арестуван.

Реклама

В показанията си тийнейджърката, твърдяла, че е била изнасилвана от баща си около двадесет пъти,като не за всички случаи може да уточни датите.

Окръжният съд в Плевен е признал подсъдимия Златко Ц. С. за виновен в сексуалните престъпления, които представляват особено тежък случай. Дал му 20 години затвор, но тъй като делото било разгледано по съкратената процедура, наказанието било редуцирано на 13 години и 4 месеца строг затвор. Похотливият баща обжалвал наказанието като прекомерно завишено. Магистратите на втора инстанция са потвърдили изцяло присъдата. Златко трябва да заплати 100 000 лева на пострадалата, като обезщетение за претърпени от нея неимуществени вреди, както и 4000 лв. съдебни разноски.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама