Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5475424 www.bgdnes.bg

Щерката на Вучката натиска национал за сватба

Дъщерята на скандално известния митничар Николай Вучев - Мануела, напира за сватба. Гаджето й - националът по футбол Асен Георгиев, е подложен на сериозен натиск от нея, научи "България Днес".

Напористата мадама използва дори социалните мрежи, за да убеди защитника на "Монтана", че е време да се задомят.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Преди няколко дни тя качи снимка на годежен пръстен и написа: "Скоро аз ще бъда твоя законна съпруга, моя любов". Бранителят не пропусна да отговори.

"Намеци, намеци има май тук", коментира защитникът, който попадна сред избраниците на селекционера Ивайло Петев. Той бе викнат в националния отбор след отличните си изяви за финалиста в турнира за Купата на България "Монтана".

"Дала съм си поръчката, знаеш", обяви мечтаещата за сватба Мануела. Приятелите на двамата също се включиха в дискусията, като стана ясно и кой ще е кум на бъдещото семейство.

"Георги Павлов, приготвяй се за тежко кумство", предупреди девойката един от аверите си.

Въпреки атаките на Мануела тя все още не се е сдобила с мечтания пръстен. Според близки до двойката това обаче скоро ще стане. Асен е лудо влюбен в нея и не може да й откаже нищо. Той постоянно измисля романтични изненади на митничарската щерка.
Мануела и футболистът са заедно от доста време. Националът си е спечелил одобрението на семейството на любимата си, като понякога ги придружава и на фамилните почивки. Преди дни бранителят успя да разтопи сърцето на половинката си. Той изненада дъщерята на Вучката с кошница с шоколадови изкушения от любима нейна марка.

Николай Вучев се прочу преди две години покрай записите на разговори на премиера Бойко Борисов и покойния шеф на Агенция "Митници" Ваньо Танов. В един от тях министър-председателят лобираше за приятеля си, с когото ритат заедно. Въпреки скандала Вучката, който е братовчед на небезизвестния Димитър Вучев-Демби, и Борисов запазиха дружбата си. Премиерът дори е бил почетен гост и на бала на Мануела.

Реклама
Реклама
Реклама