Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5610857 www.bgdnes.bg

Ето го бебето на Елена Йончева. Журналистката пръска луди пари за малкия Тео, джитка с количка за три бона

По-слаба и млада след раждането

Всеотдайна и щедра майка е Елена Йончева.
Журналистката дава мило и драго за сина си Теодор и е готова да се раздели и последния си лев за удобството на малчугана.
Топпапараците на "България Днес" уловиха Йончева и бебето й по време на ежедневните им разходки. Тео и Елена прекараха слънчевия следобед в известен столичен мол. С боси крачета в топлия летен ден и изморен след дългата разходка, тримесечният Теодор заспиваше в скъпарската си и удобна бебешка количка. Тя е сред най-модерните и нашумели напоследък превозни средства за деца, а цената й е непосилна за повечето родители у нас.


За удобството на бебето и своето собствено Елена е броила крупната сума от 3 бона. Марката е на световноизвестна модна компания, която отскоро се занимава и с производството на бебешки колички - ултрамодерни и иновативни, но и безумно скъпи.
Тримесечният Тео е гледан като писано яйце от 52-годишната си майка, която е отдала цялото си внимание на грижите за бебока. Елена пръска луди пари за наследника си без грам угризения.

Реклама


Йончева предпочита разходки само със сина си и беше без компанията на половинката си Пламен. Архитектът работи усилено, докато Елена се е отдала изцяло на майчинството.
Журналистката изглежда идеално след раждането на сина си. Йончева изненада всички с бързото си възстановяване и в момента няма и следа от излишните килограми, натрупани по време на бременността. Само месец след появата на Тео Елена вече се беше простила с цели 10 кила, и то без зверски диети, а само с магическа домашна смес от канела и джинджифил.
Смелостта на журналистката да роди на 52 години изуми общността, но и предизвика овациите на редица майки, които нямат кураж да станат родители на по-зряла възраст. Близките на Йончева са подкрепили безрезервно решението й да се сдобие с наследник.


Елена дълго време пазеше в тайна бременността си и не излизаше много от вкъщи, за да не предизвика злобни коментари и любопитни погледи. След девет месеца тя първа съобщи за появата на Теодор на бял свят - бебето беше с идеални размери и се роди два дни след празника Тодоровден, откъдето идва и името му.
Йончева и бащата на първородния й син Пламен Тодоров са заедно от повече от шест години. Архитектът е 12 години по-млад от журналистката, като според мълвата Йончева и талантливият младок се запознали покрай работата му. Тя го наела да проектира СПА центъра на новата й къща и така се влюбили. Скоро след това двамата заживели заедно. Настанили се в луксозния дом на журналистката, когато приключил ремонтът.
Преди Пламен Елена дълги години беше половинка на политика Сергей Станишев, с когото се запознава още през студентските си години в Москва. Малко след раждането Йончева уважи 50-годишния юбилей на президента на ПЕС, придружена от половинката си и бебето им. Тогава журналистката показа Теодор пред медиите за първи път едва няколко дни след раждането му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама