Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5674405 www.bgdnes.bg

Крокодила омагьоса прокурор

Прословутият магистрален бандит Емил Милев-Крокодила направил зловеща магия на прокурор. Това разкри самият той пред "България Днес". Заклинанието превърнало представителя на държавното обвинение в лоена топка за две години, твърди Крокодила. Повод за отмъщението на арестанта към прокурора станали непрекъснатите проблеми, които той му създавал с делата и безкрайния му престой зад решетките.
"Направих му "африканска принцеса", с която за две години го превърнах в тлъст дебелак, който прилича на топка от лой. Магията работи и резултатът е пред очите на всички, тук в съдебната зала", пъчи се Крокодила. Той разкрива пред "България Днес" само част от зловещия ритуал. Твърди, че въпросната "африканска принцеса" била всъщност малка кукла. В сърцето й Крокодила забил копие, а докато я пробождал, изричал заклинание. След това изхвърлил "африканската принцеса" в канал, където се оттичат фекални и мръсни води.
Скоро след това по време на едно от безбройните си дела в спецсъда Крокодила забелязал, че врагът му прокурор вече е започнал да пълнее. На всяко следващо заседание държавният обвинител се явявал все по-дебел и по-дебел, докато накрая тялото му съвсем се окръглило. "Това е моето отмъщение, нямам друг начин да се боря с тези хора освен с магии", обяснява Крокодила.
Неговата драма с мистиката започнала, след като спецпрокурори му взели боксерките преди време и оттогава всичко му тръгнало на карък, обясни той пред съда по време на едно от делата си. Според Крокодила тези неща не били никак случайни, а били свързани с нумерологични изчисления, в които той подозира държавното обвинение. Емил Милев подозира, че боксерките му са послужили да му бъдат правени магии. Той неведнъж искал от прокурорите да му върнат бельото, но това не станало. Опитал да противостои на злите сили с нумерология, но не успял да тушира негативните влияния. Тогава започнал да прави магии, обясни Крокодила. Допълва, че останалите затворници са свидетели на мистичните му занимания и в случай на нужда могат да свидетелстват за това пред съда.
Емил Милев-Крокодила бе прибран в ареста през лятото на 2013 г. след четиригодишно издирване. Бандитът сам признава, че доброволно минал в нелегалност, защото имал информация, че ще бъде очистен от ченгетата. Според запознати през времето на своето изгнание той бил в чужбина, а когато пребивавал на наша територия, се спотайвал из горите. Срещал се само с жена си и адвоката си. Защитникът ходел на срещите без мобилен телефон, за да не бъде засечено по клетката неговото местонахождение.
В крайна сметка Крокодила бе закопчан, а прокуратурата повдигна обвинение срещу него за ръководене на организирана престъпна група (ОПГ) за грабежи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама