Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5676053 www.bgdnes.bg

Силиконовата война приключи

Войната на силиконките приключи броени дни след избухването си!
Бившата носителка на трофей Габриела Попова вече не смята за толкова недостойна актуалната победителка Боряна Миткова. Тя от своя страна също размисли и съжалява за думите си, че предшественичката й "има 2 грама мозък" над напомпания с 830 кубика силикон бюст.


"Отидохме твърде далеч. Конфликтът се преекспонира. Ние просто си разменихме "любезности" в социалните мрежи, като аз бях провокирана да отговоря", каза цицорестата певица. Боряна наистина отиде твърде далеч. В отговор на публикацията на Попова, която постави нейна снимка в профила си и подкани хората да дадат своя коментар на качествата й, фолкпевицата от Видин избухна с язвителен коментар. В него тя описа предшественичката си като карикатура, колкото широка, толкова и висока, подигра се на лицето й и подцени интелигентността й.

Реклама

"Писна ми да си правят реклама на мой гръб. Не водя войни. Това е напън на някой да стане известен, като се качва на раменете ми, за да го забележат", изригна Попова. Тя намекна, че скоро ще изгрее както само хирургът и гаджетата й са я виждали на страниците на мъжко списание. Затова сега усилено топи килограми, като се катери по горите.

"Мисля също наесен да се захвана с вторите издания на конкурсите, които организирам - "Мис Малко коте" и за двойничка на Мерилин Монро. Отново ще залегна над учебниците. Уча икономика в НБУ и искам да се развивам в тази сфера", завърши Попова.

Шефката им не е бита

Организаторката на конкурсите "Мис Силикон" Мариана Маринова не е бита, а е претърпяла козметична корекция на носа. Тя гостува в тв студио, където дебютира с новия нос. Маринова разказа интересна история от миналото си на репортерка. Тя изгоряла от слънцето след 12 часа стоене пред президентството, вместо да ходи на море. Тогава взела решение да си сложи силикон и да започне нова кариера.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама