Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5727209 www.bgdnes.bg

Слави остава в Би Ти Ви

 Дългия и шоуто му си подсигуриха още един сезон

След дълги месеци преговори Слави Трифонов и Би Ти Ви окончателно си стиснаха ръцете за още един сезон.
От телевизията официално съобщиха, че "Шоуто на Слави" ще се излъчва през новия телевизионен сезон по същото време както досега. Съобщението гласи още, че шоуто на Дългия е сред емблематичните и най-високо рейтингови предавания в Би Ти Ви.
"Продължението на договора между "Седем осми" и „Би Ти Ви Медиа Груп“ е естествено заради свободата да реализираме медийните си проекти и гражданската си позиция" - сподели самият Трифонов часове след сделката.
Тази година договорът на Дългия висеше на косъм и до последно не беше ясно дали шоуто ще го има в ефира на телевизията. След като Трифонов и екипът му започнаха да организират референдума си, много политически анализатори заподозряха водещия, че ще се кандидатира за президент. Медийни наблюдатели пък побързаха да обявят, че рейтингът на шоуто му е паднал. Оказа се, че телевизията и Слави са се разбрали и за поредна година са си стиснали ръцете.
И този път шоуменът успя да спаси екипа си. Само седем дена преди да изтече договорът му, той беше преподписан и десетки професионалисти запазиха работните си места.

Трифонов няма да слиза от екран

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама