Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5825911 www.bgdnes.bg

ПОДУТИ МАЙКИ на бунт срещу хапчето на ЧЕРВЕНКОВА

Ваня пред "България Днес": Няма странични ефекти! 

Същински бунт зрее срещу Ваня Червенкова и нейното хапче за отслабване, което тя пусна на пазара преди няколко седмици.
В един от големите "женски" интернет форуми се обсъжда продуктът, който е на билкова основа и е за отслабване. Официалната информация за хапчето е, че началният резултат може да бъде забелязан на четвъртата седмица. Зависи от изходното тегло, начина на хранене и физическата активност на всеки човек; важно е и дали потребителят има придружаващи заболявания като диабет или хормонален дисбаланс.
Потребителките в интернет твърдят, че резултатът при тях идва още след няколко дни прием, но е негативен. Една от жените споделя, че си е купила хапчето и освен това е на диетата на Ваня Червенкова. Нейният хранителен режим се нарича "монодиета" и представлява хапване на един определен вид храна в продължение на няколко дни. После видът храна се сменя - и така през няколко дни; редуват се продукти с високо съдържание на протеини (месо, риба, обезмаслено кисело мляко) с такива, богати на прости захари (плодове, зеленчуци, зърнени храни).
Недоволната потребителка се оплаква, че на четвъртия ден от приема се чувства "подута като балон". Други жени също са недоволни, защото не са успели да отслабнат, а трети усещат "сухота" в устата. С недоволните спорят две майки, които казват, че вече не усещат страшен апетит като преди.
"Категорично няма странични ефекти хапчето. Хранителната добавка е с напълно натурален произход. Действието й е съобразено с всички естествени процеси в един човешки организъм", уверява самата Ваня Червенкова пред "България Днес".
Част от обвинителките са откровени "хейтърки" и се включват в обсъждането на хапчето само за да кажат, че снимките на Ваня Червенкова в интернет са фалшиви и били нарочно обработени, за да изглежда по-слаба. Бизнес дамата даже не иска да коментира тези обвинения, толкова не им обръща внимание.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама