Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6095588 www.bgdnes.bg

ЧСУ „Цар Симеон Велики“. Правилният избор за добро образование, никога не е бил по-лесен advertorial icon

Родолюбие, предприемачество, иновации – всичко важно за доброто образование на вашето дете, е и основна част от визията за развитие на едно от водещите столични училища ЧСУ „Цар Симеон Велики“.

Когато търсим добро развитие за децата си, с акцент върху индивидуалните способности на всяко от тях, ние имаме нужда от доверени партньори с опит, знания и отношение, такива са преподавателите в ЧСУ „Цар Симеон Велики“. Екипът на училището има ясна визия за образованието, което подготвя учениците за утрешния ден и за да я постигне залага на авторска педагогическа технология, специално разработена за целите на училището.

Акцент в развитието на учениците от 1 до 12 клас, са работа върху основни ключови умения свързани с личностното, образователно и професионално развитие. Постигане на баланс между родолюбиво възпитание и дух на предприемачество и новаторство, подкрепа на личностния потенциал на ученика, възможност за работа в малки групи и нейното премоделиране според нуждите на учебния процес, възможност за обучение на открито, спортна и творческа дейност, които подпомагат ученето и активността на учениците. Водеща роля на родителите като партньори и участници в учебния процес.
В тази връзка и за да реализира своите цели свързани с качествено образование Частно средно училище „Цар Симеон Велики“ предлага:

- Интензивно изучаване на английски, руски или немски език от 1 до 12 клас.

- Разширено изучаване на втори чужд език (английски, руски или немски) от 5 или от 9 клас.

- Разширено изучаване на трети чужд език (английски, руски или немски) от 5 или от 9 клас.

- Разширено изучаване на математика в начален етап от 1 до 4 клас.

От своето създаване училище „Цар Симеон Велики“ работи в три организационни форми:

Начално образование, обособено в рамките на: „Инно школа за млади мислители - Аз Буки Веди“ (1- 4 клас);

Прогимназиално образование, обособено в рамките на: „КОМПАС - Креативно

Образование за Млади Предприемачи и Активен Старт“ (5-7 клас);

Гимназиално образование, обособено в рамките на разширено направление „КОМПАС + Креативно Образование за Млади Предприемачи и Активен Старт“ (8-12 клас).

За да представи своята програма и основните акценти за следващата 2017/2018 учебна година, екипът на ЧСУ „Цар Симеон Велики“ организира Седмица на отворените врати от 20 март до 24 март. В рамките на пет дни родители и бъдещи ученици ще се срещнат и запознаят с протичане на учебния процес в училището. Темата на проектите, по които учениците ще работят е посветена на Световния ден на водата - 22 март.

Докато работят по проекти в отделните класове, учениците ще подготвят и най-дългата рисунка посветена на темата, ще създадат инсталация от отпадъчни материали и ще участват в дискусии на тема – изграждане на култура и отношение към опазване на водния ресурс на планетата.

ЧСУ „Цар Симеон Велики“ Тук бъдещето расте с вашето дете!

Реклама
Реклама
Реклама