Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6276983 www.bgdnes.bg

Младият певец Атанас Колев: Спах с Мария Илиева

Откликнах на интимните й желания, шоубизнесът е фалшив и измамен

Кой е той:

Атанас Колев е млад аренби изпълнител от Варна. Момчето се прочу преди години, когато зае второто място на финала в музикалния формат "Х фактор". Наско не се занимава само с музика. Той учи в родния си град специалност "Медицина".


Наско работеше известно време с поп звездата Мария Илиева. Тя беше негов продуцент, имаха общи проекти, а медиите непрестанно ги спрягаха за любовници въпреки огромната разлика във възрастта. Преди няколко седмици Наско публично заяви, че е прекъснал отношенията си с Мария, след като певицата се е опитала да подлее вода на амбициите му и да го заличи от музикалния шоубизнес.

Реклама

Ина ИЛИЕВА

- Атанас, след време на затишие преди дни пуснахте най-новото си парче "Честно и нечестно", което вече се радва на интерес от феновете. В текста ясно говорите за трудностите, които срещате, откакто сте в музикалния шоубизнес. Какво ви разочарова най-много?
- Не мога да си избера нещо конкретно. То си е цял един свят - фалшив и измамен. Как да си избера?! Разочароваха ме толкова много неща, за толкова много ме излъгаха, че не бих могъл да отлича само едно. Това е мръсна работа!
- Казвате, че много приятели са ви предали. Очаквахте ли подобни неща?
- Донякъде очаквах, но когато започна всичко това, бях само на 16 години. Сега, обръщайки се назад, си давам сметка колко наивен съм бил. Не съм подозирал дори какво се случва в действителност. И много хора са се възползвали от тази моя наивност.
- Написахте във фейсбук, че вече не работите с вашия продуцент Мария Илиева и че по нейна вина ваши песни са махнати от сайтовете за видеосподеляне. Какво точно се случи? Защо сте така обиден?
- О, ама аз никак не съм обиден! Просто разбрах какво се случва в действителност и реших да поема нещата в свои ръце. Оттам нататък те си избраха как да процедират и да постъпват, това си е тяхна работа. Няма да бъда обиден от тези хора.
- С Мария работихте заедно дълго време, имахте и общо парче. Защо изведнъж тя се обърна срещу вас?
- Този въпрос към нея трябва да го зададете! Не знам със сигурност какви са мотивите й.
- Изпитвате ли притеснения, че тя може да ви попречи и в бъдещите проекти? И как ще коментирате слуховете, че ви прави мръсно, тъй като не сте откликнали на интимните й желания към вас?
- Тя вече е предприела някакви действия в тази посока да ми пречи по пътя на музикалното ми развитие. Само дето аз не съм притеснен! А на интимните желания откликнах, така че сигурно не е заради това (смее се).


- Сам ли работите в момента, или имате екип?
- Абсолютно сам работя в момента. Разбира се, имам хора, които са до мен, съветват ме, помагат ми, но те нямат нищо общо с обичайните заподозрени.
- Името ви се прочу след участието и второто място, което заехте в "Х фактор". Какво мислехте, че ще стане след края на шоуто?
- Честно казано, беше ми толкова чуждо всичко това, че не знаех изобщо какво да очаквам, но със сигурност не очаквах чак такива неща, каквито ми се случиха. Някои от тях дори фантазията не ги побира!
- Казвали сте, че от музика в България може да се правят пари и човек да живее добре. Още ли смятате така?
- Да, още смятам, че е възможно. Има не един пример за това, но трябва да се постараеш да няма кой да ти усуква врата! Започнах да работя точно в тази посока. Надявам се да имам успех.


- Още ли искате да роботите с Криско?
- Бих се радвал да запишем нещо заедно, да. Но не знам дали е възможно на този етап. Неговият лейбъл зае страна в създалата се ситуация - страната на Мария Илиева. Така че вероятността да работя с Криско е нулева.
- Успяхте ли вече да намерите девойка, която да завърти главата ви?
- Моята глава не се дава да бъде завъртяна просто ей така.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама