Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6391090 www.bgdnes.bg

Нети заголи секси дупе

Нети сложи в малкия си джоб младите си колежки!

42-годишната актриса показа перфектно оформено дупе на плаж на родното Черноморие, видя "България Днес".

Антоанета Добрева, както е истинското й име, заложи на приятно изрязан бански, който не само че подчертаваше задните й части, но откриваше отлична гледка към задните й части.

Реклама

"Този Дони е голям късметлия! Дар от съдбата е да имаш жена на тези години, която е раждала, и да изглежда по този начин", цъкаха с език плажуващи, докато отпиваха от ледената бира.

На плажа Нети не беше сама. Тя беше в компанията на 6-годишната си дъщеричка Лилия. Двете буквално се забавляваха край морето. Тичаха по ивицата и се гмуркаха в плитката част на водата, като предварително се бяха снабдили с надуваеми аксесоари. Актрисата правеше всичко възможно, за да забавлява наследницата си и нито за момент не показа, че се е уморила от игрите. Остана мистерия къде е Дони. Или е заложил на почивката на сянка, или двете са отишли по женски на море, бяха най-коментираните версии под дебелите сенки на чадърите.

Нямаше и гларуси, които да се осмелят да флиртуват с Нети, така че тя наистина се отдаде на почивка и успя да зареди батериите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама