Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6434346 www.bgdnes.bg

Внук млати дядо си и баба си

На системен тормоз са подложени старците

Зъл внук бе откаран в ареста, след като за пореден път налетя да млати жестоко баба си и дядо си. 19-годишният Ангел е заключен в Пето РПУ в Пловдив, след като отново наруши ограничителната заповед и дори заплашил да очисти възрастните си роднини.
Тормозът върху баба му и дядо му е системен, разказват пред ченгетата ужасените близки. Възрастната двойка редовно подавала жалби в полицията и най-накрая била издействана забраната Ангел да доближава жилището на старците в пловдивския квартал "Тракия". За да защити баба си и дядо си, баткото на Ангел се преместил да живее при тях и дори ги принуждавал да сигнализират срещу по-малкия му брат.
Въпреки съдебното разпореждане обаче Ангел продължил да ги тормози. В неделя вечерта той отишъл у тях да иска пари. Старците отказали категорично да му дадат и той изпаднал в истерия. Започнал да ги псува и обижда, заплашил да ги закопае, но след като те не извадили пенсиите, ги нападнал. Започнал да ги налага безжалостно с юмруци, а уплашеният по-голям брат подал сигнал на телефон 112. Полицията пристигнала за минути и едва озаптила разбеснелия се нехранимайко. Той бил заключен и натикан в патрулката пред ужасените очи на съседите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама