Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6458728 www.bgdnes.bg

Внучката на Людмила стана манекенка

Одрала е кожата на баба си

Искам да съм като леля Жени, гордея се със семейството ми, казва малката Катя

Лили АНГЕЛОВА, снимки Николай МИНЧЕВ

Внучката на Людмила Живкова - Катерина Славкова, е готова за манекенка, установи "България Днес". Малкото момиче не изпускаше всеки възможен момент да се качи на сцената по време на ревюто на леля си Жени Живкова.
"Искам да съм като леля Жени! Гордея се с нея и семейството ми!" Тези думи Катя сподели само пред "България Днес". Още в самото начало 10-годишната Кати, която дойде в компанията на майка си Силвия, не пропусна да щракне от сцената всяко появяване на красива манекенка.

Реклама


"Винаги съм искала да творя дрехи. Не знам дали това ще е моето бъдеще, но ако не ми се получи с дизайнерството, искам да стана актриса. Ще се постарая това да се случи", сподели ни Кати.


Красавицата е одрала кожата на популярната си баба Людмила Живкова и през годините много е слушала за нея.


"Много хора са ми разказвали за баба Людмила, и то все хубави неща", сподели усмихнато Кати. Според близките й тя е доста целеустремена и достатъчно амбициозна в постигането на целите си като баба си.
"Дано е така. Мисля си, че актьорството също е за мен. Най-добрата в това отношение е Нина Добрев - и красива, и талантлива. Като нея искам да стана", обясни ни още Кати, която има и любим актьор - Брад Пит.
"Със сигурност дъщерята на Тодор Славков и внучка на Иван Славков няма как да не наследи някой от популярните си родители и техните таланти", обясни на приятелка Нора Нова, докато гледаше как Катерина минава през сцената, на която преди малко са дефилирали леля й и братовчедка й. Половин час по-рано ревюто на Жени Живкова бе открито от по-малката й дъщеря Андреа.


Тя изненада всички с изрусената си до бяло коса. 22-годишната девойка представи няколко сета от собствената си колекция лично.
"Майка ми е по-консервативна, но идеята ми като цяло е да се уча от нея. Харесвам неща, които малко трудно тук биха се търсили, но това не ме отчайва", каза Андреа.
Идеята за дрехи през есенно-зимния сезон включваше изчистени силуети и унисекс форми.


"Никога не съм се страхувала да застана редом до мама на сцената. Все пак все от някого трябва да се уча", каза още Андреа, която в края на ревюто събра десетки букети.
По-голямата дъщеря на Жени Живкова – Людмила, също бе в залата. 26-годишната девойка в момента се занимава с интериорен дизайн. Освен нея стотици гости дойдоха да поздравят носителката на "Златна игла". Проф. Любомир Стойков бе в компанията на Максим Бехар, дошъл заедно с дъщеря си. Мария Петрова бе без съпруга си Боби Михайлов, но не пропусна да дава съвети на дъщеря си Елинор какво да вечеря по телефона.


Христина Христова и Анна Сендова през цялата вечер подръпваха поличките, които в седнало положение издаваха страхотната форма, в която се намират.
Кристина Димитрова и светският й лъв Агент Тенев не пропуснаха да се появят хванати за ръка като в щастливите им брачни дни. Друг влюбен в единствената си жена - Жорж Ганчев, дойде с Шуши и обясни, че за малко да закъснеят, защото дамата му държала да изиграе аеробик гимнастиката си. Светлана Шаренкова също се появи и мълчаливо зае мястото си с букет огромни рози. Нора Нова, отслабнала до неузнаваемост, се бе спретнала в яркочервено тоалетче с блестящи патъчки.

Реклама


За есен-зима 2018 Живкова показа флорални и животински принтове в съчетание с модерното царскосиньо. Черно-бялата й колекция за официални дрехи предизвика бурните аплодисменти на присъстващите. Дизайнерката също бе повлияна от новопоявилия се моден тренд - да не се толерират прекалено слабите манекенки. Хореограф на ревюто бе лицето от години на марката на дизайнерката - Евгения Калканджиева. Малко преди самото му начало шестата по красота в света се оплака, че се чувства "смачкана", тъй като от няколко дни става да води сина си на училище в 8,00 часа и да му приготвя закуски.


"Няма как да му кажа, че съм изморена, та той е най-важното нещо в живота ми", обясняваше Калканджиева на приятелка.

Реклама
Реклама
Реклама