Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6553616 www.bgdnes.bg

Близначките Алекс и Влади с голите снимки: Всички правят свирки!

Участничките от "ВИП брадър" не обичат да им гледат интимните фотоси

"Не правя нищо различно от всички останали. Не съм достигнала до славата със секс, а заради таланта, който аз и сестра ми притежаваме." Това сподели смуглата певица Алекс Димитрова от дуото Алекс и Влади по повод голите снимки, публикувани в столичен вестник, на които се вижда как прави френска любов неизвестен господин. И добави: "Ще съдим вестника, който публикува тези снимки, защото това е крайно нарушаване на личното пространство". Алекс сподели и съмненията си кой би могъл да бъде човекът, дал снимките на медията, и бе категорична, че именно бивше гадже опитва да петни името й.


21-гoдишнитe близначки cтанаxа попyляpни пpез 2013 г. c yчаcтието cи в мyзикaлното pиалити „Х фактор“.
"Никога не сме търсили известност по този начин, затова и не очаквахме подобно нещо. Разбрахме за снимките съвсем случайно", сподели Влади, близначка на омерзената Алекс. Тя бе категорична, че в битката с медията ще бъде плътно до сестра си и ще я защитава.

Реклама


Рап изпълнителката се почувствала най-наранена, когато снимките достигнали и до собствения й баща. "Цяла България разбра какво правя. Каква съм в леглото може да знае само човекът до мен, а това стигна и до родителите ми. Ужасно е!", изплака къдрокоската.


От години в светските среди се разпространява мълвата, че близначките влезли в музикалното шоу благодарение на Александър Марков, който е част от екипа на предаването, а тогава и гадже на Алекс. Това, че бил на 40 години, никак не пречело на тогавашната гимназистка Алекс. В дългия списък с нейни гаджета се нареждат имената на вече семейния Фики Стораро, както и певецът Орлин Павлов. С Павлов се срещнали по повод негов клип, а двете близначки били само част от масовката на видеото. На снимките двамата демонстрирали доста освободени отношения, но това не продължило дълго, убедени са близки на артистите. Синът на Тони Стораро и Александра се запознали по време на кастингите на "X фактор", на които двамата се явили.

Първоначално Фики бил раздвоен коя от двете близначки да избере, но в крайна сметка се спрял на Алекс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама