Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6613628 www.bgdnes.bg

Кичка Бодурова: Певец от "Музикална академия"черпеше с марихуана!

Здравко от "Ритон": Не е вярно!

"Когато бях в шоуто "Музикална академия", един старши певец черпеше открито всеки ден пред камерите малките в двора с марихуана. Да пуши той, но да дава на 18-годишните, и то тв реалити, и екипът да приема това? Направих му забележка - не можех да повярвам. След това бях извикана и предупредена да не говоря затова никъде, дори заплашена." Така Кичка Бодурова изрази възмущението си от посредствеността, която цари в телевизионните проекти и хората, които включват в тях. Вчера певицата дори открито заяви, че спечелилият "Биг брадър" Джино имал две ЕГН-та и си сменил името, защото имал проблеми с полицията.


"Това са пълни глупости! По времето на "Музикална академия", риалити шоу, което се излъчи преди четири години, Кичка работеше с Катя, а аз бях отделно от тях. Те двете бяха постоянно заедно и ако нещо подобно се е случило, мислите ли, че нямаше да знаем и другите? Не ми се вярва някой да е черпел деца с марихуана. Когато казва нещо Кичка, трябва да го подкрепи с факт.

Иначе си остава просто злонамерена лъжа", избухна Здравко от "Ритон", който също участва в "Музикална академия" преди време.
Самата Кичка Бодурова отказа да назове човека, който визира за "раздавач" на марихуана. "Няма да продължа с разкритията", лаконична бе певицата. По времето на "Музикална академия" старши певци бяха Етиен Леви, Стенли, Фънки, Люси Дяковска, Георги Христов и Борис Гуджунов.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама