Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6671696 www.bgdnes.bg

Версия: Горския случайно замесен в шесторния разстрел

Росен Ангелов-Горския случайно е присъствал на шесторния разстрел в Нови Искър. Той е бил неудобен свидетел и вероятно е бил ликвидиран, смята детективът Марин Маринов. Интересната си версия той базира на своя информация от разследващите. "Росен Ангелов е присъствал на разстрела на жертвите неволно, принудително и по-малко вероятно – в съучастие", каза Маринов. Той не може да каже дали Горския е видял всяко едно убийство на шестимата, което е по-вероятно, отколкото сам да е избил всичките.

Кети Кюхова, майка й Елена, мъжът й Неделчо Юнаков, децата им Георги, Нанси, гаджето й Боби и немската им овчарка бяха очистени в новогодишната нощ в дома им. Според полицията Кети е била любовница на Горския, но го зарязала. Той започнал да я натиска да му даде ключовете от богаташките апартаменти, които почиствала. Същевременно бил лудо влюбен в нея. Самоубил се, след като ликвидирал семейството.

Реклама

Росен Ангелов е съден за блудства с деца. Бил е отявлен педофил и дори преди да си тегли куршума, гледал до последно извращения с деца.

"Най-големи съмнения в официалната версия буди несъвместимостта между психологичния профил на педофил с този на хладнокръвен масов убиец с емоционална връзка с жена на средна възраст" смята Маринов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама