Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6723256 www.bgdnes.bg

Педофил №1 пратен в ада

Изнасилвачът на олимпийски шампионки Лари Насър влиза в най-страшния затвор

Адът на земята застигна най-известния педофил на САЩ Лари Насър.

Осъденият доживот на строг тъмничен затвор бивш лекар на американските националки по спортна гимнастика е прехвърлен от ареста в Детройт в най-голямата дупка в Щатите - панделата „Туксън“ в Аризона.

В страховития зандан за закоравели престъпници, убийци и изнасилвачи насред пустинята Насър ще прекара остатъка от мизерния си живот, който не изглежда никак розов. Мъжете в райета са наясно, че при тях пристига „голяма“ клечка със сексмераци към деца, и му подготвят „специална“ изненада. Слухът от килиите гласи, че 54-годишният очилатко с диплома по медицина няма да оцелее зад стените повече от седмица.

Реклама

„Подариха още няколко дни живот. Като стъпи тук, ще му се прииска да е получил смъртно наказание. Бързо ще му мине меракът да посяга на малки момиченца. Всичките гаври, които им е правил, ще ги усети на собствен гръб“, категорични са тарторите в „Туксън“.

При засилен мерки за сигурност признатият за виновен в сексуален тормоз и насилие над малолетни, както и за разпространяване на детска порнография Насър е качен на летището в Детройт на нает специално за целта самолет. В затворнически одежди и по къс ръкав насред снега, с белезници на ръцете и краката, мъжът, който е посегнал на повече от 160 момичета, сред които и олимпийски шампионки, се отправи на последното си пътуване. В „Туксън“ 1387 затворници вече са постлали червения килим и чакат идването му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама