Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6730808 www.bgdnes.bg

Луна се обяви за президент!

Певицата грабна приза за сензация на годината, победи Росен Плевнелиев загл.

Когато държавният глава говори, ще мълчите! - изцепи се фолкаджийката и разплака Сузанита

Реклама

Луна се обяви за президент!

Разтропаната певица разплака Сузанита с думите: „Сега президентът говори и другите ще мълчат!", по време на лайфстайл наградите "Дъ уан", които се връчиха вчера късно вечерта.

Попфолк певицата взе статуетката с приза „Сензация на годината“ за участието си в риалити шоуто „ВИП брадър“. Вдъхновена от наградата, Луна, която отдавна твърди, че ще се кандидатира за президент, обяви, че вече е държавен глава. Явно на певицата не й се занимава с такива подробности като избори, а сама се назначи на високия пост.

Как Румен Радев ще коментира новопоявилата се конкуренция и дали ще сдаде доброволно поста, засега не е ясно. Не е ясно и как НСО се отнася към новопоявилия се президент, но едва ли ще дадат служебен мерцедес на Луна.

Победата на самопровъзгласилата се за президент певица хвърли в дълбок потрес и сълзи 15-годишната й конкурентка за приза "Сензация на годината". Сузанита се разплака в обятията на майка си Шенай. Момичето очакваше първото си отличие, след като през цялата година бе в устата и очите на хората с шокиращи клипове, танци и визия.

„Разочарована съм, но ще продължа напред“, сподели Сузанита, докато Луна пееше с цяло гърло хита си „Луна президент“.

Реклама

Освен със Сузанита Луна се разправи и с истински президент, като победи и Росен Плевнелиев, чиято любов с Деси Банова също се бореше за сензация на годината.

И други от гостите бършеха очите си, но не от мъка, а от щастие на вчерашната церемония. Фолкпевицата ДесиСлава стана „Майка на годината“. Миньончето се появи за първи път след раждането на сина си Борис от ММА звездата Благой Найденов и се разплака от щастие на сцената.

„Още не съм в блестяща форма, но съм се заела да се стегна до лятото“, похвали се красавицата, която до 40 дни от раждането ще почива, а след това се хваща здраво с тренировки под зоркия поглед на мъжа си. Междувременно залата раздвижи в ритъма на пантерата певицата Тита, която стана „Тийнидол на годината“.

Емилия и Емануела дойдоха сами, без новите си половинки. Мълвата тръгна, че първата се притеснявала колежка да не й грабне милионера, а втората, че с Мартин, с когото станаха „Двойка на годината“, понякога си дават и глътка въздух, за да не си омръзнат бързо.

Джулиана Гани стана секссимвол на годината, но това явно не й се понрави и моделката не спря да свива джуки в недоволство от видяното пред нея. За разлика от Гани вечно усмихнатата след раздялата със съпруга си Християн Гущеров Мария спечели приза за „Най-стилна българка“.

Публиката полудя най-силно при появата на Мегз, дизайнерката, която стана известна с ниските цени на роклите си и със скандалното си участие във „ВИП брадър“. Миглена Каканашева, каквото е истинското име на Мегз, стана „Инфлуенсър на годината“, като за нея бяха гласували над 1000 фенове в интернет.

Попфолк певецът Константин грабна отличието за любима звезда на България, а в категорията видеоклип спечели Галена. Веднага след нея Емилия и Тони Стораро грабнаха приза за дуетната си песен „Как да изтрезнея“. Лошо впечатление на присъстващите направи дъщерята на Глория - Симона Загорова, която палеше цигара от цигара, а високомерното й излъчване напомни младежките години на известната й майка. Иначе купонът продължи до ранни зори с добро настроение и новите песни на ВенЗи и Тита.

Мария и Мегз приятелки отново

След скандала между Мария и Мегз, завихрил се във „ВИП брадър“, когато дизайнерката каза за певицата, че си изкарала парите като компаньонка, двете се появиха за първи път заедно.

Дори седяха една до друга по време на церемонията. Очевидно двете звезди са си простили и дори сприятелили.

Реклама
Реклама
Реклама