Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6775384 www.bgdnes.bg

Щерката на Саня Армутлиева става певица

15-годишната Алма пее и свири на китара

Продуцентката отглежда истински музикален талант

Дъщерята на скандалната продуцентка Саня Армутлиева се готви да взриви музикалния бизнес у нас с таланта си на певица, научи "България Днес".

15-годишната Алма, която е по-малката от двете дъщери на шефката на "Вирджиния рекърдс", демонстрира невероятни певчески данни и умения с китарата.

Реклама

Младото момиче отскоро има собствен профил в социалната мрежа за споделяне на снимки и видеа - инстаграм, където качва клипчета на своите изпълнения.

Красавицата, която е наследила от майка си буйните й къдрици, се похвали и с първата си авторска песен, а феновете й в мрежата нарастват лавинообразно.

"Момиче, имаш ангелски глас, просто пееш невероятно", хвалят я ценители на музикалното изкуство.

Армутлиева също не пести суперлативи по адрес на отрочето си: „Бебчето ми, в теб има нещо толкова специално", коментира тя едно от изпълненията на дъщеря си.

Спряганата за най-влиятелната жена в музикалния бизнес у нас все още пази Алма от голямата сцена. Саня е виждала многократно как не едно и две талантливи деца пропиляват шансовете си за световен успех поради неопитност и наивност и предпочитала Алма да израства с по-бавни темпове по професионалния си път, издават запознати.

Реклама

Компанията на Армутлиева в момента продуцира едни от най-нашумелите и хитови изпълнители на поп и аренби сцената у нас като Дара, Павел и Венци Венц, Михаела Маринова, победителя в Евровизия за 2017 г. Кристиян Костов, както и победителките в последния сезон на "Екс фактор" - групата "4 Маджик".

Именно в следващия "Екс фактор" феновете на най-популярния музикален формат се надяват да видят и чуят и Алма, която вече ще е навършила минималната възраст за участие от 16 години.

Алма, чието име в превод означава "душа", е по-щурата от двете сестри.

"Пада си по рисковите и екстремни преживявания и обича да кара колело по най-трудните местности", споделя Армутлиева за другото хоби на щерка си.

Реклама
Реклама
Реклама