Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6778223 www.bgdnes.bg

Магазин БИО КООП ви очаква в София advertorial icon

Отвори врати първият изцяло биомагазин в кооперативната система

Един изцяло нов търговски обект отвори врати в сърцето на столицата и зарадва жителите и работещите в централната част на града. БИО КООП е част от ансамбъла на реновираната сграда на Централния кооперативен съюз и новопостроения хотел КООП в София. Магазинът е собственост на ЦКС и е включен в националната търговска верига КООП, която надхвърля 800 магазина в цялата страна.

С настъпването на пролетните дни кооперативното бижу дари с усмивки и ведро настроение първите си клиенти. Откриването беше на 22 март 2018 г. В богато заредения магазин приветливи продавач-консултанти помагаха на клиентите в избора им на здравословни биохрани и биокозметика, компетентно и уверено бяха техни пътеводители в света на здравословното хранене и им даваха ценни съвети.

Всеки клиент получи като комплимент минерална вода с марката КООП, био ябълка, талон за 10% отстъпка и оригинална картичка със семена с ароматни подправки, които да отнесе и посади вкъщи, за да се наслаждава на домашно приготвените гозби, овкусени с тях.

Клиентите на магазина бяха силно впечатлени от голямото разнообразие от биохрани и нашумелите през последните няколко години суперхрани - екзотични билки, плодове или семена на прах, идващи от различни краища на света и внасящи разнообразие в ежедневното хранене.

Работещите в района не пропуснаха да пробват приготвените на място свежи зеленчукови и плодови салати, фрешове, смути и да вземат кулинарни изкушения за офиса и за вкъщи.

Очарователно е пространството към салатния бар. Дизайнът на залата и търговското оборудване е оригинален, в естествени и характерни за природата цветове – бежово и зелено. Модерна класика, характерни цветове и изпипани до съвършенство детайли.

В магазина клиентите разбраха повече за кооперативното движение и кооперативните организации в страната и имаха възможността да подадат своята молба за членство в потребителните кооперации „Централ КООП“ и „ЕДИН-Е-НИЕ“ от състава на КС „КООП микс“.

БИО КООП предоставя на своите клиенти потребителска карта, която им дава допълнителни бонуси при покупка на стоки в магазина и възможност да ползват отстъпки в кооперативните хотели.

Не пропускайте да посетите новия биомагазин КООП в София на ул. Искър 30 - очакват Ви много бонуси, усмивки и приятни изненади!

Реклама
Реклама
Реклама