Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6834348 www.bgdnes.bg

Мацка кастрира тъпкач пред обектива

Коцкарят се фукал с домашно порно пред другари, любимата му реже члена с градинската ножица

Пениса на тъпкач реже разярена латинолюбовница и заснема касапницата с камера.

Аржентинците Серхио (40 г.) и Бренда (28 г.) от години са любовна двойка и се радват на интензивен полов живот. Двамата обичат да заснемат секссеансите си и после да гледат видеата, за да се възбудят.

Реклама

В дома им се натрупва голям архив от домашно порно. Коцкарят Серхио се изкушава да се изфука пред аверите си с креватните си умения и тайно започва да им показва записите. Веднъж Бренда се прибира по-рано от работа и заварва гаджето си с компания пред лаптопа. На монитора се вижда нейното голо тяло. Латиномацката се вбесява, че чужди мъже я гледат как друса задника си. Изпъжда гостите и засипва Серхио с порой от ругатни, псувни и обиди.

В пристъп на ярост грабва градинска ножица, разкъсва гащите на любовника си и кръцва мъжкото му достойнство. Жилището се изпълва с локви кръв, вой и стенания. Обезумялата Бренда вади камерата и с наслада заснема гърчещия се в страшни мъки тъпкач. След малко се стряска от собствените си действия и вика линейка. Серхио спешно е откаран в болница. Членът му е пришит, но вече няма способност да еректира. Лекарите са на мнение, че пациентът "само ще мирише" секса до края на живота си. Касапката Бренда е откарана в следствен арест. Очаква се съдът да я вкара в панделата за минимум 10 години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама