Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6882384 www.bgdnes.bg

Певици изпращат абитуриенти

Емануела показа големия си син, дъщерята на Тони Димитрова става актриса 

Фолкпевицата Емануела и естрадната любимка Тони Димитрова отпразнуваха баловете на наследниците си.

Емануела, която дълги години криеше големия си син Христо от медии и любопитни хорски очи, най-накрая го показа. Гордата майка организира тържество за изпращането на порасналото си момче. На купона беше и неговата баба Ели (майката на фолкаджийката), както и малкото му братче Димитър.

Реклама

Емануела беше силно развълнувана от завършването на първородното си дете и на няколко пъти сълзи напираха в очите й. Тя е отгледала Христо като самотна майка, след като преди много години се разделя с неговия баща.

Фолкпевицата никога не е говорила за детето си, тъй като не искаше да става публично известен и това да му навреди. Единственото пред "България Днес" преди време сподели, че е много добър ученик и понякога заедно залягат над учебниците. Похвали го, че му се отдава математиката и често му говори, че ученето е по-важно от купоните.

"Моят красив абитуриент! Дерзай! Върви само напред и нагоре! Ти имаш криле! А ние - ние ще те подкрепяме и ще ти се радваме!", написа гордата баба Ели. А щастливата Емануела допълни, че много обича и двете си момчета и е плътно до тях. Купонът за завършването беше скромна почерпка, без оркестри и шумни изпълнения. Абитуриентът беше заложил на елегантен черен костюм и бяла риза, а майка му изглеждаше като негова връстничка и демонстрира пищен бюст.

Абитуриентка изпрати и естрадната певица Тони Димитрова.

Дъщеря й Магдалена завърши частна английска гимназия и се стяга за кандидатстудентските изпити в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов". "Маги е категорична, че иска да стане актриса, въпреки че пее много хубаво и нежно. Подготвя се при бургаския актьор Христо Симеонов.

Ако я приемат, това, че може да пее, само ще й бъде в полза", коментира щастливата майка. Магдалена се похвали с две абитуриентски рокли, които са поръчани от САЩ. Обувките и чантата й са на френския моден гуру Ив Сен Лоран.

Реклама
Реклама
Реклама