Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6971495 www.bgdnes.bg

Русата Златка скъса с ММА боеца

Русата Златка и ММА боецът Георги Валентинов вече не са двойка. Това разкриха категорично пред "България Днес" техни приятели.

Двамата приключили връзката си преди около месец, когато сложили край на опитите да закрепят крехките си отношения. Златка и Георги се опитали да скрият, че са скъсали, но само няколко дни по-късно се разчуло и информацията се разнесла скорострелно. Райкова и ММА боецът бяха заедно повече от 5 години и многократно се появяваха информации за тяхна раздяла, но този път наистина се е случило.

Реклама

През юни Райкова върнала годежния пръстен на годеника си и му заявила, че приключват. В силни емоционални моменти тя казала тежките думи, че никога не е имала намерение да се омъжи за него и по време на участието си в "Като две капки вода", когато Георги й предложи пред всички, не му отказала, за да не се почувства глупаво пред цяла България. Тогава Георги излезе на сцената, падна на колене, а ошашавената Златка дълго време не можеше да отговори от изненада. Блондинката се развълнува не само от предложението, но и от присъствието на най-близките си приятели в публиката и появата на баща й, специално пристигнал за повода.

Накрая му каза "да", но след няколко дни уточни, че не планират сватба и не мисли да се обвързва официално пред закона и Бог.

След раздялата Златка се е нанесла в новото си жилище в тузарски комплекс край софийското село Иваняне. Русата фурия си купила жилището с хонорара от "Капките" и в момента живее там сама. Златка обаче не е сама в живота си. "България Днес" научи още, че изкусителната блондинка с шеметни силиконови гърди има нов приятел. Младежът е на 25 години и е със сериозни финансови възможности, което му позволява да изпълнява прищявките на популярната плеймейтка. Той дори ходел с няколко охранители, за да изглежда още по-впечатляващо.

Вече като необвързана с ММА боеца, Златка Райкова се появи сама на сватбата на близката си приятелка Светлана Василева с Християн Гущеров. Но тогава никой не се учуди, защото през годините Валентинов почти никога не придружаваше Златка по светски събития. Затова и никой не я попитал на тържеството защо е без половинката си.

"Златка много искаше да отиде на сватбата заедно с новия си приятел. Но Георги разбра за намеренията й и я предупреди, че ще стане страшно, ако го направи. Златка прецени, че наистина може да има проблеми и да провали най-важния ден на приятелката си. По тази причина беше отново сама на публично място, въпреки че започна нова връзка", коментира пред вестника близък до плеймейтката.

Реклама

Новият приятел на Златка не е популярно лице, но е със сериозни позиции, което за момента устройвало Райкова. Тя не е свикнала да стои сама и бързо си намерила мъж, с който да делят една постеля. И отново няма никакви намерения да стяга сватба или да се обвързва сериозно с деца.

"Златка Райкова е моята опора и двигател за успехи", заяви преди време прочувствено Валентинов, намеквайки колко много обича блондинката. След раздялата не му било никак лесно и месец по-късно той продължава да тъжи по изгубената любов.

И Черната смени мъжа

Не им върви на Златките напоследък!

И Черната Златка има нов мъж, след като се раздели с Миро, бащата на детето й. "Близки сме със Злати, да! А колко, това не е ваша работа!". Това сподели новият мъж, взел сърцето на Златка Димитрова - Галин Гочев. Мъжът е от Бургас, бизнесмен е и от доста време се познава с красавицата. Първоначално отношенията им били само приятелски, но отскоро те вече са постоянно заедно и показват интимност.

Първо Галин сложи обща тяхна снимка на профила си в инстаграм. А след това и Злати пусна видеа, на които го прегръща страстно.

За раздяла с бившия й Мирослав се заговори още в началото на годината. Още тогава близките им споделиха, че отношенията между двамата не вървели. Бизнесменът постоянно пътувал - както у нас, така и извън България. През това време Димитрова е по цял ден сама с бебето. Това допълнително я изнервяло.

Реклама
Реклама
Реклама