Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7002321 www.bgdnes.bg

Мария Игнатова неразделна с фризьор

Джуди я събра с Рачков в „Господарите“

38-годишната тв водеща Мария Игнатова изкарва всеки ден в компанията на фризьора си Николай Вутев. Почти през ден мъжът, на когото се доверяват доста ВИП дами, пуска по някоя снимка с половинката на Рачков. Разбира се, в края на поста в инстаграм има задължителните сърчица, а коментарите на приятелите им са все в стила на "влюбена двойка, която по цял ден е заедно".

"Истината е, че Мария има много приятели мъже, но най-често се заседява при фризьора си, както е известен Ники", сподели приятелка на фризьора. Самата Игнатова не вдигна телефона си, а на въпроса дали ще са заедно на екран в "Господари на ефира" с нея, бившият й Димитър Рачков се засмя и попита: А кой го казва?

Все пак в нюзрума на Нова тв се твърди, че тази есен Васил Василев-Зуека няма да е екранен партньор на Рачков, а двамата с Мария ще застанат рамо до рамо като водещи. Идеята дошла от продуцента Джуди Халваджиян, който от много време иска да събере Мария и Рачков отново заедно на екран. Неофициално успешният продуцент потвърдил слуха, но до септември ситуацията можела да се развие и по друг начин. Халваджиян изчислил, че зрителите ще бъдат заковани като с магнит към телевизора, ако водещи на "Господарите" станат Рачков и Игнатова. Двамата дълго време бяха двойка и в живота, но изненадващо се разделиха, а разлъката породи всевъзможни слухове. Неотдавна Димитър и Мария отново започнаха да излизат по заведения, а Халваджиян решил и да ги върне заедно на екрана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама