Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7015493 www.bgdnes.bg

Любо Пенев побеля

След загубения конгрес на БФС

Ходи на сауна и масаж с Благо Джизъса

Бившият национален селекционер на България Любослав Пенев побеля. Той очевидно е изхабил доста нерви покрай конгреса за избор на президент на БФС в началото на годината. Любо се опита да свали Боби Михайлов от трона, но се провали с гръм и трясък.

От февруари насам легендарният голмайстор се е покрил и избягва да се появява на публични места. Той е и без официална работа, след като заради конгреса напусна поста си на треньор във втория отбор на "Валенсия".

Реклама

Оказва се, че има кой да теши Пенев. Това е Благой Георгиев. Джизъса също прекрати своята кариера на футболист. Не беше далеч времето, когато Любо бе треньор на Благо в националния отбор, а сега двамата са рамо до рамо като приятели в басейна.

Джизъса води Пенев на сауни и масаж в СПА компекс, за да релаксират заедно. Те често са забелязвани в "Царско село" край околовръстното шосе на София, където Чичовото живее. Това се потвърди и от снимка, която лично Георгиев показа. На кадъра двамата бивши национали са се отдали на разтоварващи процедури и са видимо усмихнати. Любо и Благо са облечени само по бели халати. Черната зализана назад коса на Джизъса контрастира с доста побелелите косми на Чичовото.

Модната икона сред футболистите нарича Пенев с прозвището Ел Маестро, като по този начин двамата иронизират настоящия треньор на ЦСКА-София. Сърбинът с английски корени официално се е прекръстил така. Любо е един от любимците на "червените" фенове и името му често се свързва с треньорския пост на стадион "Българска армия".

В края на този месец Пенев ще отпразнува своя 52-ри рожден ден. Почти сигурно той отново ще избяга от шума и ще бъде само със семейството си и най-близкото си приятелско обкръжение. Любо живее с половинката си Кристина и с малкия си син Никълъс, който тренира футбол. Пенев има по-голям син - Любослав-младши от бившата си жена - манекенката Даниела Серданова. Момчето е студент в Англия, а като малък тренираше тенис.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама