Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/14600578 www.bgdnes.bg

Toп 5 пози от книгата на любовта Кама Сутра

Ето кои са Топ 5 от най-еротичните пози от книгата на любовта Кама Сутра. 

На първо място е позата Водопад. В нея мъжът сяда на стабилен стол, а партньорката му го възсяда. Тя се навежда назад и отпуска главата си върху възглавница, поставена на пода, докато той контролира скоростта на сексуалния кат и гали гърдите й. Тази секс поза е изключително акробатична и изисква голяма доза гъвкавост. 

На второ място ще поставим Индийска стойка. Тази поза не е чак толкова акробатична, но не и за всеки. И тук се изисква определено ниво на издържливост и гъвкавост. В тази поза жената протяга ръце напред, използвайки пода или леглото за опора. Мъжът се изправя зад нея и повдига бедрата й нагоре, а тя позиционира стъпалата си зад неговите мишници. За да се насладите на тази секс поза, ще са ви необходими много сила и гъвкавост. Позата е удобна за не повече от няколко минути. 

Реклама

На трето място идва позата Жаба. Мъжът сяда на ръба на леглото, а краката му стъпват на земята. Жената кляка с гръб към него и той прониква в нея, докато тя подпира бедрата си на неговите и започва да се движи нагоре и надолу. Мъжът може да подпомогне нейните движения с ръце, плъзгайки ги по гърдите и клитора й. 

Позата Преплетени бамбуци е малко по-особено, но има за какво. При нея жената ляга по гръб, тазът й е извит леко на една страна. Партньорът й застава на колене, повдига и поставя едното й бедро върху рамото си, а другото жената увива около кръста му. Тази секс поза позволява ъгъл, благодарение на който може да се стимулира G-точката. 

Завършваме с позата Aмазонка. Тук вече нещата стават малко по-сериозни. Мъжът е легнал с вдигнати и свити в коленете крака. Жената възсяда члена му и започва да се движи с мощни тласъци. Позата позволява няколко варианта - тя да е обърната напред с лице към него, да е с гръб към него или в странична позиция. 

Четете още

Първенство по секс пред публика правят в Швеция

Първенство по секс пред публика правят в Швеция

Кои зодии правят най-добър секс?
Ето ги идеалните комбинации!

Кои зодии правят най-добър секс? Ето ги идеалните комбинации!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама