Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/15703409 www.bgdnes.bg

Вижте как Биляна Дудова танцува по прашки на плажа (ВИДЕО)

*На тайнствено крайбрежие

*Щастието е ден на плажа, това възстановява душата ми, споделя боркинята

На лято посред есен се радва четирикратната европейска шампионка по борба Биляна Дудова. Тя разкри за любовта си към морето и още нещо... 

26-годишната състезателка пръска сексапил на тайнствен плаж, който не разкрива. Ясно е само, че не е в България. Билянчето се показа само по прашки, с което разпали фантазиите. 

Реклама

Нейните фенове обаче трябва да знаят, че тя има сериозно гадже, което е жена. Дудова е на ваканция с интимната си половинка Жанет Немет. Българката и унгарката от известно време не крият близките си отношения. 

"Щастието е ден на плажа. Това възстановява душата ми", споделя Биляна в социалните мрежи. След това в специално видео тя призовава "Танцувай с мен", докато демонстрира кръшни чупки на песен на сръбската турбофолк звезда Тея Тайрович. Интересното е, че боркинята е по синя прашка. А на стегнатите й като камък задни части биха завидели много дами. 

Наскоро Биляна се обясни в любов на половинката си, като показа снимки как е получила огромна плюшена играчка от нея. 

"Оценяването на малките моменти на удоволствие носят радост, която дори не сме подозирали, че е около нас. Ако успеем да ги уловим и им се насладим пълноценно, ще бъдем щастливи. Винаги се радвам и съм щастлива дори и за най-малките неща и затова винаги знам, че и големите ще дойдат", споделя откровено Биляна, която преди няколко години направи опит за самоубийство, като си преряза вените. 

Четете още

Щастие! Боркини се гушкат за ЧРД

Щастие! Боркини се гушкат за ЧРД

КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА! Двойничка на Холанд гушка шампионката по борба Биляна Дудова

КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА! Двойничка на Холанд гушка шампионката по борба Биляна Дудова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама