Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/16768287 www.bgdnes.bg

Цензурират гърдите на най-сексапилната жена в света

Спиранак ги пуска другаде и се връща в играта

Разгорещени дебати в социалните мрежи относно видеото, споделено от Пейдж Спиранак, се разразиха скоро след Нова година.

Известната бивша голфърка, която беше обявена за най-сексапилната жена в света от списание "Максим" през 2021 г. не спира да радва феновете си, но някои са възмутени. Превърналата се в инфлуенсър и модел бивша спортистка се върна в окото на урагана, като сподели някои изображения, които са били цензурирани в TikTok.

Реклама

"TikTok не одобрява това видео, но знам, че "X" ще го направи. Безплатно деколте", написа тя до изображенията си.

И очевидно видео платформата е цензурирала краткия текст на младата жена, тъй като е твърде явен, нещо забранено в правилата за поведение при някои мрежи.

През миналата година, бившата професионална състезателка по голф бе принудена да си разклати силно бюста в директен чат с фенове. Това се наложи, за да докаже, че апетитните й цици са си съвсем истински и няма импланти.

Пейдж от години вече заработва по-добре от социалните мрежи, показвайки сочните си овали, отколкото припечелваше, въртейки стика в преследване на едно топче по ливадите.

В миналата година Пейдж остави една любов, а именно тази с колегата си Брайсън Дешамбо. В началото на лятото тя призна, че е има връзка, а едва три месеца по-късно стана ясно, че това е бил именно Брайсън, който по неясни причини я зарязал. Към днешна дата не е известно кой топли чаршафите на красивата блондинка, но е ясно, че в социалните мрежи има над четири милиона мераклии.

Четете още

Разголената Пейдж "ръфа" избягал любовник

Разголената Пейдж "ръфа" избягал любовник

Най-секси голфърката изкушава в зелено

Най-секси голфърката изкушава в зелено

Реклама
Реклама
Реклама