Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17127427 www.bgdnes.bg

ГОРЕЩО! Вижте най-скандалните снимки на силиконката Катрин

Внимание! Провокативни кадри! 

Едри задни части, много татуировки и голотии по бельо показва Йорданова, която хванаха да шофира с кокаин 

Скандални снимки с провокативно съдържание на ръба на порното пуска през годините силиконката Катрин Йорданова.

Реклама

Инфлуенсърката беше спряна за рутинна проверка от полицията преди дни и при извършен полеви тест за наркотици дала положителна проба за кокаин. Силиконката е сгащена в столичния квартал Студентски град и бе задържана за 24 часа в ареста, а след това пусната срещу гаранция от 5000 лева. От полицията съобщиха, че последвалата кръвна проба, дадена от Катрин в Окръжна болница, се оказва положителна.

Това не е първото нарушение на 23-годишната Катрин. През януари Йорданова снима клип как кара с 256 км/ч по автомагистрала "Тракия". А преди дни пак се хвали как шофира с превишена скорост, този път в градски условия и със стикер от Народното събрание.

Несъмнено Катрин обича скандалите, които й трупат популярност, а с нея и пачки, защото през годините пуска снимки, които изпотяват мъжете. Йорданова щедро си показва едрото дупе, като го излага и на публични места. А след това с охота го предлага и на последователите си в социалните мрежи. Лъскави апартаменти и плажове са любими дестинации за снимки на силиконката, като и там тя е отново полугола. Катрин не се свени да се пуска и по бельо, а когато е с бански, гърдите й щедро напират да изскочат. На всички снимки са видими татуировките на Йорданова, които не са никак малко на брой.

Четете още

ПОРЕДЕН ГАФ! Погват силиконката Катрин за опасно шофиране, не държи волана, а гали най-милото си!

ПОРЕДЕН ГАФ! Погват силиконката Катрин за опасно шофиране, не държи волана, а гали най-милото си!

На букети с пачки СЕ КЕФИ скандалната Катрин

На букети с пачки СЕ КЕФИ скандалната Катрин

Реклама
Реклама
Реклама