Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17543659 www.bgdnes.bg

Сексбомбата Джордан реве в Банско заради гърдите си

Сексбомбата Кейти Прайс, по-известна като Джордан, се разплака на почивката си в Банско. Причина стана... огромният й бюст и дупето.

Джордан бе на романтична ски ваканция у нас с новото си гадже Джей Джей Слейтър. Те бяха отседнали в селска вила в Банско. На пистата обаче е станал инцидент, съобщава британският таблоид „Сън". Въпреки отличната си екипировка гърлата се изтърсила на снега. 45-годишната скиорка се опитала да се надигне, но сама признава, че първо грамадните й цици я повлекли надолу по склона, а след това дупето не й позволило да се изправи на ските. Тогава тя избухнала в плач от безсилие.

Реклама

„Мразя ските", била категорична Джордан, след като все пак успяла да се надигне, но с подпухнали от плач очи.

Джордан е известна, че рядко остава без мъж в живота си. Има пет деца, три брака и един развален годеж. Последната й връзка бе с 10 г. по-младия от нея Карл Уудс, който също е известна риалити звезда във Великобритания. Двамата бяха заедно в продължение на 3 г. и даже планираха сватба, но през миналата година се разделиха с гръм и трясък. Уудс беше арестуван по сигнал, че е заплашвал годеницата си, но след това освободен, защото обвиненията бяха оттеглени.

Моделката получи артистичния си псевдоним, след като бе хостеса в отбора от Формула 1 "Джордан", а и както се говори, дори минала през леглото на собственика Еди Джордан.

Четете още

Бюстът на сексбомбата Джордан радва Банско

Бюстът на сексбомбата Джордан радва Банско

Палавата Джордан се пуска гола на коледна промоция

Палавата Джордан се пуска гола на коледна промоция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама