Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4548721 www.bgdnes.bg

Божинов крие звяр в гащите

С чудовищен фалос плаши в съблекалнята на "Тернана" българският нападател Валери Божинов. Мъжкото достойнство на нашето момче се прославило като едно от най-огромните на Апенините. Без да преувеличаваме информацията, която достигна до нас, съотборниците на Валери в италианския му клуб го определили за безспорен №1. Божинов бил един от най-надарените ритнитопковци изобщо и можел да се конкурира дори с тъмнокожите си колеги, които са прословути с големите си атрибути. С подобни достойнства у нас се прославиха бившият защитник на ЦСКА Ибрахима Гай и баскетболната звезда Прийст Лодърдейл.

Достойнството на Валери било толкова застрашително, че когато той отивал под душовете след мач, никой от съотборниците му не искал да влиза с него в банята. Легендите за българската мощ набързо обиколили цялата Серия "А", където се подвизава и друг роден нападател - Андрей Гълъбинов.


Според последните изследвания българските мъже са на 13-о място в Европа по големина на мъжкото достойнство. Средната дължина на фалосите у нас била 14,09 см, а лидери са в Босна и Херцеговина с 15,65 см. Валери обаче явно драстично надхвърля стандартната стойност и според слуховете пенисът му надхвърля 20 см.
От това може би най-доволна е половинката му Николета Лозанова. Самата тя не пропуска да се похвали с надарения си мъж при всяка възможност. По време на екзотичните им морски почивки тя винаги щраква Валери с навити шортички, силно изпъкнали отпред, и публикува снимките в социалните мрежи.
Преди време дори кралят на попфолка Азис призна, че се е докосвал отблизо до меча на Божинов. Това се случило по време на сватбата му с Николета.
"Той има хубави, здрави крака и страхотен пенис, поне от това, което видях през панталоните", разкри тогава Азис.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама