Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10032391 www.bgdnes.bg

Водят снаха на Стилиян Петров

Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров скоро ще се радва на снаха. Големият му син Стилиян-младши го запозна с първата си сериозна приятелка, научи "България Днес". Нейна снимка може да видите за първи път в българска медия.

Девойката е в инстаграм с името Дейзи Пулън. Тя е на 18 години, колкото вече навърши и синът на Стилиян. Малкият Стенли сам показа русокосата хубавица със снимка в социалните мрежи, която придружи с две сърчица. Тя е облечена с червен панталон, хапва сладолед във фунийка по време на разходка из парк в Англия. За момента не се знаят повече подробности за кандидат-снахата. Сигурно е само, че Стилиян и съпругата му Паулина много харесали момичето, защото било образовано и чаровно, без излишно самочувствие.

Реклама

В последно време Стилиян-младши е пораснал неузнаваемо и се е превърнал в истински млад мъж. Често ходи костюмиран. В края на миналата година той дори се похвали, че е взел шофьорска книжка. "Поздравления, моят собствен шофьор", гордее се таткото.

Стилияновците в семейството неотдавна изпълниха и своя мечта, а именно да играят заедно футбол в един отбор. Те го правят по време на благотворителен турнир за набиране на средства за фондацията на Петров. Любопитното е, че синът вече е надминал татко си на височина.

Това лято легендата на българския футбол отбеляза кръгла годишнина от брака си. Той и Паулина навършиха 20 години съвместен живот през юни. Имат и по-малък син - Кристиян. По-рано този месец четиримата си спретнаха тузарска ваканция. Петров заведе семейството си по бреговете на Адриатическо море. Стенли бе избрал да почива в един от най-забележителните исторически градове на Хърватия - Дубровник, където чукна 42 години.

Припомняме, че Стилиян е част от екипа на Димитър Бербатов, който се кандидатира за шеф на БФС. За момента Петров живее със семейството си в Бирмингам, но е готов да пътува често до България, ако стане част от ръководството на футбола ни. И двете му деца говорят перфектно български език, въпреки че винаги са учили в Англия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама