Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10081212 www.bgdnes.bg

Зуека аут от "Маскираният певец"

Мария Игнатова и Геро водещи, спрягат Люси Дяковска за една от маските

Снимките за новия сезон на "Маскираният певец" започнаха.

Източници, близки до екипа на предаването, твърдят, че тази година на малкия екран няма да видим Васил Василев-Зуека. Оказва се, че водещи на колоритното музикално предаване ще бъдат Герасим Георгиев-Геро и Мария Игнатова. Дали Зуека ще се скрие под някоя от маските, или ще тръгне по стъпките на Рачков със самостоятелен проект, остава загадка, която ще бъде разкрита при старта на новия телевизионен сезон.

Така освен смяна на състава на водещите феновете очакват да има и смяна в панелистите. Владо Пенев, Алекс Раева и Азис няма да влязат в ролята на музикални детективи от септември.

Реклама

Кои ще бъдат участниците, скрити зад костюмите, ушити от Кремена Халваджиян, остава загадка. Това не пречи на информирани фейсбук потребители да обсъждат предполагаемите имена. Около евентуалните участници се спряга името на Фики. След като не успя да се добере до победа в миналия сезон на "Като две капки вода", Маги Халваджиян дава нов шанс на младия Стораро. Запознати твърдят, че и Люси Дяковска е част от предаването тази година. Тя се разписа в германския еквивалент на телевизионното шоу, където отпадна още в самото начало. Дяковска се появи с костюм и маска на лилав октопод със златна рокля, а журито и зрителите трябваше да отгатнат кой се крие отдолу. Гласът на Дяковска се оказа разпознаваемя отпадна още в началото на предаването. Сега явно се завръща за реванш.

Според запознати видеовизитките на част от участниците са готови, а "България Днес" разполага със снимка на един от костюмите. Достоверни източници потвърдиха пред вестника, че екипът е край Луковит с един от героите във формата. От кадрите се вижда метална маска, която се доближава до силуета на носорог. Какви и колко на брой ще бъдат костюмите, остава загадка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама