Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10450969 www.bgdnes.bg

Ема Радукану омаяна от Хамилтън

Чудото от женския турнир от Откритото първенство по тенис на САЩ Ема Радукану е омаяна от седемкратния световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, издаде се самата тя. Дори нещо повече, тя го предпочете открито за победител в класацията Спортна личност на годината на БиБиСи.

Радукану участва в неделната вечер в благотворителен мач в лондонската "Роял Албърт Хол", местата в която бяха разпродадени именно заради нейното участие. Самата Радукану е сочена за фаворит за спечелването на престижното отличие. По време на връчването Ема ще бъде в Близкия изток, където ще се провежда част от подготовката й за сезона в Австралия.
Изведнъж се оказа, че тенисистката е голям почитател на моторните спортове и в частност на Формула 1. А кой е по-голямата звезда от сънародника й Хамилтън? Двамата се срещнали по време на галавечерта при закриването на Откритото на САЩ. Впрочем именно на такова празненство пламва любовта между Андре Агаси и Щефи Граф.


"Срещнах го за пръв път на живо именно на вечерта след турнира в Ню Йорк - признава Ема. - Беше много яко, като да хванеш вълната. Винаги съм се възхищавала на Люис, той е велик спортист. Той е модел за подражание. Поговорихме си и той ми даде изключително ценен съвет, каза ми да бъда търпелива, да работя неуморно и всичко ще си дойде на мястото."
Радукану тази година ще жертва коледните и новогодишните празници в името на кариерата си. Младата тенисистка ще се подготвя в Дубай и Абу Даби. Там тя ще участва и в няколко демонстративни мача. Но дотогава вече ще се знае дали Хамилтън се е преборил за рекордна титла в най-престижната автомобилна надпревара.
Клюкарите на Острова веднага взеха да шушукат дали чарът на неуморния женкар Хамилтън не е сработил и върху младата тенисистка и вече предвкусват пикантни новини.





Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама