Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10647306 www.bgdnes.bg

Левскар тъгува по студентка

20-годишна студентка люби таланта на "Левски" Патрик-Габриел Галчев. Роденият в испанския град Сарагоса защитник от известно време е луд от любов по страхотна брюнетка. Той е почти неразделно с половинката си Дара Дерменджиева.

В момента обаче Галчев е на лагер със "сините" в турския курорт Анталия. Той не крие, че тъгува по приятелката си. Извън тренировъчните занимания той е постоянно на телефона или лаптопа, където комуникира с Дара чрез видеовръзка. 

Реклама

Дерменджиева е една от най-секси половинките на "Герена". Тя е родена в София и от две години учи в Университета за национално и световно стопанство. Изявява се и като модел. През декември хубавицата навърши 20, а Галчев изля душата си:

"Чесит 20-и рожден ден, любов моя! Пожелавам ти цялото щастие, цялата любов и цялото здраве на света! Бих искал да ти кажа, че не си добро гадже. Всъщност ти си най-доброто! Благодаря ти, че се появи в моя живот! Обичам те повече от всичко, любов моя!" Галчев се надява един ден да се върне на Пиренейския полуостров с половинката си. 

"Надявам се, че един ден отново ще играя в Испания. Засега обаче съм футболист на "Левски". Искам първо да се утвърдя в отбора и да спечеля Купата на България, а догодина и титлата", казва Галчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама