Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10836280 www.bgdnes.bg

Пищна бразилка превзема Разград

Рик от "Лудогорец" се жени по спешност преди дни

Поредната пищна бразилка очакват с нетърпение в Разград. Това е съпругата на новото попълнение на "Лудогорец" Рик Джонатан - Беатрис Кампело.
Крилото с екстравагантна прическа подписа с "орлите" преди дни. Той пристига при шампионите от елитния бразилски "Сеара". 22-годишният футболист няма да е сам в България. В най-скоро време към него трябва да се присъедини половинката му.


Беатрис привлича вниманието с пищни форми и къдравата си червено-розова коса. Не остава незабелязана и огромната татуировка на дясната й ръка. Тя заема цялата площ от рамото до китката на футболната съпруга.
С Рик са заедно от няколко години. И явно Беатрис е прихванала от мъжа си. Тя неведнъж показва завидни футболни умения по бразилските плажове. И не пропуска мач на любимия, като винаги го подкрепя, облечена във фланелка с неговия номер и име.


Заради трансфера на Джонатан в "Лудогорец" двамата се ожениха по спешност. Вместо планираната през пролетта пищна церемония те го направиха скромно преди около месец. Беатрис заложи на скромна бяла рокля, а Рик на небрежния стил с риза и къси панталонки за големия им ден.
"Най-доброто решение в живота ми... Изпълнихме официалната мисия да обединим два различни ума в едно сърце и любов. Обещавам да те почитам, уважавам и обичам до края на живота си! Обичам те, мой мъж!", обясни се в любов Бетрис на футболиста.
Той не остана по-назад.
"Радвам се, че те намерих! Сега съм много по-щастлив! Обещавам да те обичам, да се грижа за теб и да те защитавам! Обещавам да бъда верен на теб и нашата любов в радост и в тъга! Избрах те и бих те избрал хиляди пъти!", отговори й той.
Според запознати сватбата им е направена по спешност, за да може Беатрис по-лесно да пристигне в България при Рик. Това се очаква да стане до края на месеца. В Разград бразилката няма да скучае, тъй като ще попадне в компанията на няколко други свои сънароднички. И ще има подкрепата на тарторката на групата, жената на Сисиньо - Росана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама