Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10975461 www.bgdnes.bg

Заплашват племенницата на Денди

Кучето Хининус още не било върнато

Приятели на Кристофър тормозели близките на бохема

"В ада са ти запазили място!"

Това гласят част от заплахите, които получава племенницата на Денди - Анна. Докато бохемът бере душа в УМБАЛ "Св. Анна", роднините му получават смъртни заплахи в социалните мрежи. Повод за тях е желанието им да открият не само кучето си Хининус, но и какво се е случило във фаталната нощ с Денди.

"Не е вярно, че Хини е намерен. Лъжат, за да спрат хората да го търсят. Заплашват ме непрекъснато", това споделя Анна пред "България Днес".

Реклама

"Срам нямаш да тормозиш партньора в живота на Денди, докато той е в кома. Паплач мизерна! В ада са ти запазили място", гласят малка част от жестоките обиди и заплахи, които момичето получава ежедневно от мними профили в социалните мрежи.

По думите на семейството на писателя, който беше зверски пребит, приятели на Кристофър Кем крият него и домашния любимец. Ежедневни заплахи и тормоз от авери на безследно изчезналия Кристофър, за който се твърди, че всъщност е Камелия, получават близките на Денди. Каква е причината за това така и не става ясно.

"Пуснах жалба и нищо... Тези се разхождат свободно из София", допълват близка на бития писател.

"България Днес" научи, че тече разследване и се работи по всички възможни версии. Никой не дава никаква информация на семейството на Денди.

След втората операция пулсът и кръвното на Любомир Милчев Денди е стабилно, но той продължава да е в кома. Състоянието му е изключително променливо според информацията от роднините.

"Нищо конкретно не казват, за да не дават напразни надежди. Лекарят, който го оперира, е изключителен професионалист", споделя Анна пред вестника.

Реклама
Реклама
Реклама