Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11591142 www.bgdnes.bg

Гуардиола към "светците": Бийте "Ливърпул" с 4:0!

"Саутхямптън" да победи "Ливърпул" с 4:0 тази вечер. Това си пожела мениджърът на "Манчестър Сити" Хосеп Гуардиола. Ако "светците" изпълнят нареждането му и запишат успех, при това независимо с какъв резултат, то "гражданите" отново ще бъдат шампиони на Англия кръг преди края. "Небесносините" допуснаха грешна стъпка и завършиха 2:2 с "Уест Хям" и така запазиха интригата във Висшата лига. В последния си мач идния уикенд те приемат "Астън Вила" на "Етихад".

"Ще бъде добре, ако "Саутхямптън" бият "Ливърпул" с 4:0. Вече ще спрат коментарите за головата разлика. Трябва да спечелим последния мач и сме шампиони. Ако не го направим - "Ливърпул" ще е шампион", каза вече на сериозно Гуардиола.

Реклама

"Мога да ви уверя, че в неделя стадионът ни ще бъде разпродаден и ще дадем живота си в тези 90 минути. Същото се отнася и за "Ливърпул". Голяма привилегия е, че имаме шанса да спечелим пред нашите фенове и да станем шампиони. Нямам търпение", добави испанският мениджър на "Сити". Той не пожела да направи паралел със спечелената от тима титла точно преди 10 години.

"Не, моля ви, не сега. Онзи момент принадлежи на Серхио Агуеро, Роберто Манчини и всички играчи, които бяха там. Единственото общо е, че отново всичко е в нашите ръце. Ще бъде трудно, защото ще трябва да укротим емоциите. Ще анализираме какво да направим, за да победим "Астън Вила". Ще дадем всичко от себе си", категоричен е Гуардиола.

В същото време мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп възнамерява да даде почивка на две от звездите си - Мохамед Салах и Върджил ван Дайк. Те получиха травми в спечеления срещу "Челси" с дузпи финал за ФА Къп. Контузиите им не са сериозни, но с тяхното включване довечера няма да се рискува.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама