Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11776974 www.bgdnes.bg

Секси йога натиска Наумов за Франция

Даниел Наумов да заиграе моментално във Франция. За това мечтае гаджето на вратаря - инструкторката по йога Вероника Иванова. Сексапилната брюнетка е възхитена от възможността 24-годишният футболист да продължи кариерата си близо до Лазурния бряг.

Вероника е луда по лятото и плажовете. В същото време Наумов усилено е спряган за трансфер в местния шампионат. Интерес към българина има от страна на няколко тима, като най-напористи са "Лориен" и "Сент Етиен". От настоящия му клуб ЦСКА 1948 също се надяват да продадат вратаря и да приберат 1 милион евро за правата му. Новият треньор на "червените" Любослав Пенев ще залага на поста на Иван Караджов, а наскоро бе привлечен и Генадий Ганев от "Берое".

Реклама

Самата Иванова постоянно натискала играча за трансфер зад граница. В момента тя забегна на поредната си морска почивка, но е без Даниел, който води подготовка в Банско.

"В момента съм на добро място. Не емоционално - просто съм на плажа", казва футболната половинка и признава, че иска да живее в свят, в който винаги е юни месец. Вероника изкушава и черен изключително изрязан бански, чието долнище едва прикрива най-милото й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама