Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11856992 www.bgdnes.bg

Джак Грийлиш жъне мацки във Вегас

Каквото става във Вегас, си остава във Вегас, явно не важи, ако си английски футболист, струващ 100 милиона паунда. Джак Грийлиш отново бе хванат в крачка, докато прекарва част от ваканцията в града на греха.

Нападателят на "Манчестър Сити" не залага в казината, но за сметка на това "жъне" мацки, свидетелстват папараци пред "Сън". Джак е в Лас Вегас с група приятели и хич не жали сили и средства за купон. Бандата е отседнала в хотел на пъпа на града, а самият той се е настанил в просторен апартамент, струващ 5000 долара на нощ. Групата бе засечена в басейна на хотела да се налива с вино, бира и коктейли и да купонясва. Веселяците, разбира се, привличат погледите и на младите хубавици наоколо, с които не са равнодушни едни към други, според свидетелствата. Охранители на футболната звезда не губили време, а взели телефонните номера на някои от мадамите. След веселбата в басейна Грийлиш се качил към апартамента си, накъдето се насочила и неизвестна за момента брюнетка.

Реклама

Същата вечер компанията на английския национал наела парти автобус, в който се качили въпросната брюнетка и нейни приятелки и всички заедно направили обиколка из града за няколко часа.

Това май ще се окаже поредната издънка на Джак, който бе разкрит в изневяра на приятелката си Саша Атууд в края на миналата година. След скандалите хубавицата изглеждаше, че му е простила, но сега не е с него в Лас Вегас, а той се държи не само като свободен агент, но и като свободен ерген.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама