Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11872294 www.bgdnes.bg

Луис се върна на върха

Бившата на Джейми Реднап отново е във вихъра си

Тя бе известна певица, после футболна съпруга, остана самотна... Днес е обявена за най-сексапилната британка на 90-те години на ХХ век от "Сън". Става въпрос за Луис Реднап.

Родена като Луис Нърдинг, днес 47-годишната певица започва кариерата си през 1992 г. с момичешката група "Итърнъл", която предхожда с две години "Спайс Гърлс" и съответно покорява класациите още преди Виктория Адамс (днес Бекъм) и компания. Групата светкавично се сдобива с албум с мултиплатинен статут, получава четири номинации за наградите "Брит" и печели една. Но Луис не се чувства щастлива и през 1995 г. напуска групата, за да започне солова кариера. Самата тя признава тогава: "Всичко стана така изведнъж, огромен успех, световни турнета, но не съм щастлива. Страстта ми да пея и да сияя угасна. Затова напускам."

Реклама

Това, което тогава не се знае, е, че Луис вече е влюбена във футболиста на "Ливърпул" и национал Джейми Реднап. Запознал ги е Джордж Майкъл на ваканция на Бермудите. "Тогава не знаех кой е той, но след няколко седмици с приятели гледахме мач на английския национален отбор, видях го и възкликнах: "Ей, този го познавам, поканил ме е да излезем." Приятелите ми останаха изненадани - цяла Англия го познава, само ти - не."

Връзката между двамата се развива бавно, но сигурно цели три години. "Една вечер седяхме у тях и той каза: "Мисля, че трябва да се оженим". Не беше никак романтично и му казах, че ако смята да се женим, защото така е правилно, то това не е необходимо. Но нещата вече бяха сериозни, обичахме се... и се оженихме", разказва днес Луис Реднап. От брака си те имат две деца - Чарли (17) и Бю (13). Но заради семейството Луис се отказва от кариерата си, което в онези първи години я прави щастлива. "Оказа се, че е много трудно, когато той има успешна кариера, а аз трябва да съм домакиня. Когато излизахме, Джейми бе обект на женско внимание, но всички тези млади жени сякаш изобщо не ме забелязваха. Повтарях си, че съм щастлива, но все повече ми се струваше, че това е една лъжа", обяснява изненадващото й поне за обществото решение да се разведе.

Тогава идва поканата да участва в тв риалити и тя приема. По време на снимките става близка с колежката си Дейзи Лоу, а слуховете дори ги правят любовници и дружки по чашка. "Да, станахме близки с Дейзи, но всичко друго са измислици. Започнах да чета всякакви глупости по жълтите вестници, как сме се напили до козирката и сме се натискали и така нататък. А аз вечерта съм си била у дома с децата. Някога хич не обръщах внимание на такива глупоси, но когато си майка, става съвсем различно", казва Луис.

Полека тръпката й се завръща и отново й се работи, което я кара да потърси сближаване с бившия си вече съпруг. Но той е срещнал шведския модел Фрида Андерсон и връзката им е сериозна, което хвърля Луис отново в депресия. Все пак запазилата фамилията Реднап певица днес успешно съчетава кариерата си с майчинството. И с титлата "Най-секси британката на 90-те."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама