Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11881288 www.bgdnes.bg

Булката на Благой мечтае да е фолкпевица

Златка не пуска сина си да е шафер

Джизъса и изгората му се бракосъчетават утре във Велинград

Полина Спасова - новата жена на футболиста Благой Георгиев, мечтала да е фолкпевица, научи "България Днес" от съученички на 26-годишната девойка. Красавицата от Велинград, за която ще се ожени екснационалът ни тази събота, и сега се занимава с пеене, като идеята да участва в "Гласът на България" тази година също не й е чужда.

"Поли пееше любимите си песни на Анелия, има прекрасен глас, но добре се вписва и в арендби изпълненията", хвалят я съученички.

Реклама

Полина Спасова и Благо Джизъса ще станат съпруг и съпруга в събота, а сватбата ще е в затворен комплекс във Велинград, научи вестникът. Още отсега булката репетира с коя песен ще поздрави избраника си, както и гостите, тъй като пеела чудесно и народни песни, издават я приятелите. Според тях Поли също има корекции по лицето, каквито имат всички жени досега до футболиста.

Освен че е талантлива и млада, новата изгора на Благо е от заможен род. Баща й е един от най-богатите хора в града, собственик на хотели.

За сватбата девойката ще се нагласи с рокля от американски дизайнер, с шлейф и дълъг воал, издават хора от комплекса. Репетициите за церемонията вече започнали и се провеждат по няколко часа на ден заедно с оркестър.

Според мълвата Джизъса щял да става отново татко, но официално такава информация няма.

"Няма да коментирам Благо, изобщо няма какво да коментирам за тази сватба", каза пред "България Днес" предишната изгора на футболиста - красавицата Златка Райкова, която също роди син на футболиста и го кръсти на него. Приятели до русата плеймейтка обясниха, че тя не искала детето й да присъства на тази сватба, тъй като е малко и няма с кого да го пусне, а самата тя не смята да присъства на церемонията.

Освен това Златка вече също имала друг мъж до себе си, който не желае тя да жени бившия си.

Реклама

Само преди дни стана ясно, че Райкова не очаква да получи издръжка за детето си от футболиста. Русата изкусителка за първи път коментира раздялата си с Джизъса и призна, че сама си гледа детето и въобще не й е трудно, нито иска помощ от таткото. Моделката даде възможност на феновете си да й задават въпроси в инстаграм, а те разбира се, веднага се опитаха да разберат какво се случва с нея и Благо. В отговор Златка обясни, че не била изненадана от изневярата на бившия футболист. На въпроса: "Как възприемаш изневярата на Джизъса и че ще има пето бебе и сватба?", Златка отвърна: "Нищо ново, някой да не би да се е изненадал?".

Райкова допълни, че не приема случилото се за провал, и е откровена, че не й е трудно да гледа сама детето си. А също така и че не желае да си прави реклама с раздялата.

"Няма да си правя пиар с раздялата на едно семейство. Аз имам най-прекрасното нещо на света - детето ми. Някои хора и 10 да направят, няма да знаят какво е", отговори тя, като захапа бившия си.

Междувременно моделката разкри, че за сина й от Благой се грижи новият й любим - арменецът Карен Хачатрян, който отрупва мъника с подаръци и внимание. Последно Карен подари на Благой-младши електрическа джипка, а майка му се похвали как малкият сладур шофира. Силиконката разчитала на финансовата помощ на арменеца, както и на собствените си приходи от реклами и дрехите, които продава. Изкусителката категорично отказва да взима пари от Благо Джизъса за сина си, но и той самият не й предлагал издръжка.

Междувременно 40-годишният футболист преди дни е бил на годишнина на семейство Георгиеви със своята нова приятелка. Запознати решиха, че това са собствените му родители и той ги е запознал със сватовете. Оказа се, че това не са родителите на Благо Георгиев, а негово приятелско семейство.

Очаква се на втората сватба за футболиста да пристигнат родителите му Румяна и Георги, както и брат му Северин. Досега Георгиев е имал брак само с рускинята Есмер, от която също има син.

40-годишният футболист, изглежда, упорито се бори с демографската криза в страната, като редовно прави деца на жените, в които се влюбва. Животът на Благой Георгиев спокойно може да бъде разказан в типичен латиноамерикански сериал. Татуираният полузащитник извървя дълъг път на любовни драми, изневери и татуси. Според близките му той най-сетне е намерил любовта.

Поли и Джизъса се запознали във фитнеса и веднага станали изключително близки. Малко след като разбрали, че си допадат, решили да заживеят заедно, но извън България. На райски остров Благо пада на колене и предлага брак на красивото момиче. Поли казва "да" и оттогава двамата са неразделни.

Да са живи и здрави им желае "България Днес"!

Реклама
Реклама
Реклама