Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12254988 www.bgdnes.bg

Мисис България пребори COVID за трети път

Марина Цветанова лежа в болница 

Млади хора умираха до мен, едва не се побърках, разкрива красавицата 

Мисис България пребори COVD за трети път!

В последния случай най-красивата омъжена нашенка за 2019 г. Марина Цветанова се сблъсква сериозно с болестта и се налага да бъде приета в столична болница.

"Когато се разболях миналия месец, първата една седмица премина в домашно лечение, като следвах лекарските препоръки. Подобрение нямаше - напротив, влошавах се. Но в един момент рязко ми падна сатурацията и се наложи да вляза в болница. Температурата ми не спадаше, потърсих лекарска помощ и ме настаниха в Окръжна болница в столицата", разказа пред "България Днес" за трудните си моменти Цветанова, която през последните месеци грееше на екрана като пристав в телевизионното предаване "Съдебен спор".

Реклама

Въпреки тежката ситуация Марина не се предава, защото и преди е имала срещи с коронавируса. За пръв път се заразява през ноември 2020 г., когато отново е в тежко състояние, но няма места в болниците и е принудена да остане вкъщи. Налага се дори да извика линейка по спешност, но медицински екип така и не пристига. "Едва оцелях в домашни условия", добавя емоционално мисиската.

В началото на тази година, през януари, моделката отново получава положителен резултат от тест за COVID. Притеснена е, че кошмарът ще се повтори, но тогава боледуването й минава значително по-леко, без да се налага Марина да посещава лечебно заведение.

При третото заразяване Цветанова престоява в болница една седмица, като е изписана преди няколко дни. На крака е, движи се, но все още не е в цветущо здраве. Лекарите, на които Марина е благодарна за вниманието и лечението, са я предупредили, че възстановяването й ще продължи около месец.

"Страх от болници нямам! Най-силно ме травмира, когато с очите си видях колко много млади хора са болни. И най-вече, че някои си отиваха, докато лежаха непосредствено до мен на съседните легла! Ние просто не си даваме сметка колко е страшно положението. Постоянно слушаме новини, но да видиш как умират около теб млади хора от COVID може да те побърка психически", сподели пред вестника емоциите си Цветанова. Мисиската ще остане под карантина още седмица, която е планирала да прекара вкъщи.

Въпреки радостта от изписването тежкият вирус успява да развали заслужената почивка на моделката, която в края на юни извоюва титлата Първа подгласничка на международния конкурс "Лейди Юнивърс", собственост на Цвети Разложка.

След победата в престижния конкурс Марина и още няколко участнички заминават в Дубай за друг световен конкурс и участие в тамошната седмица на модата. Красивата българка е забелязана от редактори на известни световни медии.

Реклама

"Предложиха ми за различни списания, но аз приех единствено поканата за корица и интервю от списание "Ейч Пи", защото е едно от най-големите модни списания в арабския свят. Хубаво е, че има българско присъствие в Дубай", споделя красавицата.

Когато излезе от карантина, Марина ще продължи лечението си на далечен остров, обсипана от грижите на половинката си. А когато се завърне на родна земя, я чакат много интересни проекти, за които обещава да разкаже.

На въпроса дали ни очаква нова коронавирус вълна, красавицата отговаря, че със сигурност можем да я очакваме наесен.

Реклама
Реклама
Реклама