Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12279325 www.bgdnes.bg

Годеницата заряза Неймар

Сапунката между звездата на футболния "Пари сен Жермен" Неймар и Бруна Бианкарди достига последната си глава. Бразилският модел потвърди чрез профила си в социалните мрежи: "Не сме били заедно от известно време". Няколко дни се спрягаше слухът за евентуално изневяра от страна на футболиста по време на почивката му в Рио де Жанейро.


Бруна реши да обясни пред своите повече от два милиона последователи подробностите за тази раздяла: "Винаги съм била много ангажирана със собствените си неща, знаете това, но тъй като винаги ме въвличат в клюки, аз предпочитам да изясня тук, че нямам връзка от известно време".
Бразилката реши да коментира и всички слухове за предполагаемата изневяра, която Неймар би имал в Бразилия. "Не вярвайте на всичко, което се появява в пространството и медиите. Много обичам него и цялото му семейство. Моля, спрете да намесвате името ми. Благодаря ви", завърши Бианкарди.
Неймар отдавна е спрял да носи годежния си пръстен. Този липсващ пръстен изскочи на първите страници на медиите на 3 юли, когато той излезе на вечеря с Габриел Медина. Липсата на този пръстен на ръката му задейства всички аларми.
От дигиталната медия "Екстра Онлайн" публикуваха, че моделката е открила това предполагаемо "предателство": "Няколко дни по-късно тя откри, че той е бил с момиче на това парти, и реши да приключи в този момент. Бруна си събра нещата и си тръгна веднага на следващата сутрин."





Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама