Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12668308 www.bgdnes.bg

Талантливо българче в отбора на Гуен Стефани

18-годишната Дестини впечатли журито в "Гласът на Америка"

18-годишна българка е сред фаворитите в "Гласът на Америка". Певицата Дестини Паркър, която е родена в София, взривява журито в световноизвестния формат и е избрана от не кой да е, а от Гуен Стефани.

Останалите от именитите треньори Блейк Шелтън, Джон Леджънд и Камила Кабейо, също са пленени от гласа на българката. Ала само Гуен Стефани натиска бутона и взе Дестини в отбора си.

Реклама

"Искам да работя с теб. Има какво да направим, за да станеш още по-добра", каза легендата на музиката на родната певица. А Дестини направо не може да повярва.

"Убий ме, Гуен", споделя от сцената на "Гласът на Америка" нашенката.

Стефани е сред любимите изпълнителка на Дестини. Талантливата певица е закърмена с музиката на поп дивата

"Когато живеех в България, песните на Гуен Стефани ми бяха любими, а сега тя е ментор на дъщеря ми", казва майката на Дестини - Миряна.

18-годишната софиянка е първата българка, която достига до същинската част на "Гласът на Америка". Дестини е й единствената участничка във формата, която не е родена в САЩ.

За да стигне до самото участие, родената в София певица преминава през куп интервюта, кастинги и подбори. Благодарение на феноменалния си талант ярко се откроява над другите участници и попада сред избраните, които да се явят на финалното прослушване.

Реклама

Дестини учи в престижния американския колеж Бъркли с пълна стипендия. С това се превръща в първата нашенка, приета по този начин в най-елитното училище в света за музика.

Кандидатите за Бъркли са близо 6000. Приети са 1500. Само 80 от тях получават пълна стипендия, което ясно показва какви са възможностите на нашето момиче.

Гласовите данни на Дестини са забелязани от майката на Бионсе и хора от екипа на голямата звезда. Те са очаровани от нашенката. Освен всичко друго българката прилича много на световноизвестната звезда.

Дестини от 1-годишна възраст живее в САЩ. Баща й е американски военен. С майка й се запознават по интернет. Година по-късно се женят.

Въпреки че напуска България още като бебе, Дестини е силно свързана с родината си. Копието на Бионсе се прибира често за ваканция у нас. През лятото ходи на море в Созопол. А през зимата Дестини е в Банско, където кара ски. Закърмена е с традиционната ни кухня. Сред любимите й ястия са баница и таратор. И дори може да ги приготвя.

Реклама
Реклама
Реклама