Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12711441 www.bgdnes.bg

Благой Георгиев: Ненормалници ме развеждат

Не сме разделени, казва булката на Джизъса - Полина

"Тези, които ме развеждат, са ненормални."

Това заяви бившият футболист Благой Георгиев.

"Новината" за поредния любовен крах на Джизъса му идва като гръм от ясно небе. Благой не разбира защо постоянно се пишат измислици за него. Георгиев и Полина не само са щастливи заедно, но и досега все още не са се карали. Благой е категоричен, че всичко е спекулация.

В началото на седмицата куп медии гръмнаха с "новината", че бившият футболист и съпругата му Полина са пред развод. 26-годишната мацка била инициатор на раздялата, пишат още жълтите медии.

Реклама

Самата булка на Джизъса също опроверга слуховете за раздяла с Благо.

"На всички жълтурчета мога да кажа само, че не сме разделени", написа хубавата Поли. И добави: "Дайте ни още малко време", продължи на шега любимата на Благой Георгиев.

Поли признава, че е луда по Джизъса. Познавала го отлично. Имала му пълно доверие. И след време двамата щели да работят за общ наследник, тъй като Поли се разбирала чудесно с децата на Благой.

Пиарът на светската двойка също коментира поредната "сензация", свързана с името на клиентите му.

"Чух се с Поли. Всичко е наред. Поредната глупости на медиите", каза пред вестника Атанас Лазаров.

Бившият футболист Благой Георгиев се ожени за Полина през юни в хотел в родния за красавицата Велинград. Любимата на Джизъса преди време татуира на ръката си две сърца и името на избраника си.

За Благой това е втори брак. Преди години той се венча за рускинята Есмер Омерова. Чеченката дари Благой с мъжка рожба - Елай.

От първата си сериозна връзка с бившата гимнастичка Христина Витанова Джизъса име две хлапета - Йоана и Давид. От любовта си със Златка Райкова Благой има син. Наследникът му носи неговото име.

Реклама
Реклама
Реклама