Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13117199 www.bgdnes.bg

Порнозвезда аут от Катар

Световното първенство в Катар ще премине без обявената за "най-гореща фенка" от предишния Мондиал Наталия Немчинова. Популярната порноактриса няма да пътува до арабската страна заради рестрикциите към Русия, твърди "Дейли Стар". Освен това нейните любимци не бяха допуснати до участие в най-големия футболен форум заради войната в Украйна. Самата тя е признала, че е разочарована от това и въпреки любовта си към футбола ще гледа мачовете от световното само по телевизията.

Немчинова доби страхотна популярност преди 4 години, когато се появяваше на трибуните в оскъдно облекло. Това стана за първи път на мача на Русия срещу Саудитска Арабия, което втрещи арабския свят. Затова и на настоящия шампионат разгологъзени фенки не се допускат нито на стадиона, нито на публичните места из Доха. Наталия е позната и във филмите за възрастни, където често участва в суингърски партита и оргии. Появявала се е чисто гола и в руския "Максим". "Станах суперфен на футбола след Евро 2012 в Полша", признава блондинката. А от тогава до сега първенството в Катар ще бъде първото, което тя ще пропусне.

Същевременно други две порнозвезди окуражиха националния отбор на Англия, който вчера започна участието си на Мондиала. Изкусителката от розови филми Ел Брук пусна любопитно видео, в което обяви подкрепата си за "Трите лъва". Тя и нейната колежка Елза Тора облякоха фланелки на Англия и прилепнали къси гащички. Брук използва и популярния израз "връща се у дома", с който английските фенове се надяват световната купа да отпътува за Острова, където бе спечелена през 1966 година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама